Sanostep.com - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

60 zile

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

 

Sanostep este o companie tanara ce ofera cea mai bună calitate în materie de branţuri cât şi cel mai bun serviciu de relaţionare cu clienţii.  Sanostep este singura companie care aduce si comercializeaza în România revoluţionarele branţuri din lemn de cedru. Cedrul libanez oferă o calitate superioară produsului Sanostep, avand proprietati deosebite de a absorbi umiditatea care se formează în încălțăminte, cat si proprietăți antibacteriene, ce favorizeaza păstrarea unui climat sănătos în interiorul incălțămintei.

 

Sanostep.com se adreseaza in special persoanelor care doresc să aibă parte de cea mai bună şi sănatoasă experienţă când vine vorba despre picioarele lor.  Produsul Sanostep vine in intampinarea celor care vor sa previna toate problemele precum iritații si afecțiuni ale piciorului, si foarte important sa scape definitiv de problema transpiratiei si mirosurilor neplăcute din incaltaminte.


Venim constant în întâmpinarea nevoilor clientilor  cu  pachete  promotionale  si avem ca target principal sa livram  cea mai bună calitate posibilă la cel mai bun preț și în cele mai bune condiții posibile!

 

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Sanostep.com pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • widget-uri de produse;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
  • slider de produse.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.

Categorii de produse disponibile in magazinul online Sanostep.com

Branturi Sanostep pentru ea - marimi 36-42

Branturi Sanostep pentru el - marimi 38-47