Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

30 zile

HIRIS.ro imparte profitul cu tine si iti ofera sansa de a castiga sume importante prin afilierea cu magazinul nostru online!

Preturi competitive si cu pana la 60% mai mici fata de magazinele clasice (offline), clienti fideli ce ne recomanda, comenzi ferme, livrare rapida, reduceri si oferte atractive, promotii saptamale - acestea sunt cateva dintre atuurile noastre ce iti pot aduce castiguri importante in scurt timp, fara efort. Noi punem la dispozitie know-how-ul si resursele, tu trebuie doar sa promovezi produsele comercializate de HIRIS.ro.

Suntem de peste 6 ani prezenti pe piata online si am reusit sa avem o crestere constanta a gamei de produse, a numarului de clienti si implicit a profitului.

De ce avem nevoie de tine? Pentru ca orice companie are ca scop principal maximizarea profitului.

De ce ai tu nevoie de noi? Pentru a-ti creste considerabil veniturile. Impreuna putem dezvolta un parteneriat profitabil si de lunga durata.

In prezent avem peste 5.000 de produse destinate tuturor categoriilor de clienti si urmeaza ca numarul acestora sa creasca cu pana la 15% in perioada urmatoare. Magazinul nostru online poate fi sursa ta de venit! Noi vindem, tu castigi! 

Cum ne promovezi? La fel de simplu precum vin banii: daca detii unul sau mai multe website-uri/bloguri sau ai conturi pe mai multe retele de socializare/forumuri, nu trebuie dacat sa promovezi produsele noastre. Toate materialele de promovare ti le oferim noi.

De ce ne-ai alege? Raspunul este foarte simplu: CASTIGURI LUNARE MAXIME, EFORT MINIM!