Eyes-aid.com - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Perioada de comisionare

30 zile

Devino partenerul nostru!

Cine este eyes-aid.com?

Eyes-Aid este un Marketplace online de ochelari.Aici sunt înregistrate cabinete optice calificate, care își doresc să ușureze procesul de achiziționare a ochelarilor pentru clienți. Toți partenerii înscriși au fost atent selectați și evaluați pentru a garanta clienților noștri standarde de calitate.

 

Ce oferă Eyes Aid ca marketplace?

Eyes Aid este așadar un mall online nișat pe unul dintre cele mai sensibile segmente ale vieții noastre – vederea. Ochii sunt foarte importanți. Ei reprezintă puntea de legătură cu mediul în care trăim. Pe de altă parte să nu uităm faptul că ochii au fost și vor fi mereu oglinda sufletului. De aceea contează ce fel de ochelari purtăm. Nu putem lăsa la voia întâmplării acest aspect.

Utilizatorii au la dispoziție o gamă variată de produse, aparținând celor mai apreciate branduri.Deoarece dorim să schimbăm modul standard de a face cumpărături, vino să descoperi Eyes Aid, un magazin cât vezi cu ochii! Inovația acestui marketplace constă în faptul că îți aduce acasă, la un click distanță, totul în materie de ochelari – de la oferte diverse până la proba efectivă a ochelarilor, de la beauty trend până la standardele optice cele mai înalte ale brandurilor premium, de la promoții până la must-uri de sezon.

Core target: femei & barbati. 22-54 ani, venituri medii spre mari, cu 55% trafic de pe mobil, care se traduce in 40% din comenzi.

 

Cum pot colabora cu eyes-aid.com ?

Suntem in cautare de afiliati care sa ne aduca Leaduri care sa isi comande de la unul dintre partenerii nostri : rame de vedere , ochelari de soare , lentile , etc.

1 Lead = 1 client cumparator care isi achizitioneaza produse de optica prin eyes-aid.com. Procesul de cumparare este urmatorul: userul alege produsul/produsele -> finalizeaza cosul prin achitarea online a produsului/produselor (in perioada specificata pe site curierul livreaza comanda la client) -> ajunge comanda la client .

1 Comanda de cumparare = 1 comanda finalizata (platita si livrata)

 

Beneficiile programului de afiliere eyes-aid.com:

- Raspundem foarte rapid mesajelor primite in platforma Profitshare

- primiți săptămânal informații despre lansările de campanii

- sunteți acceptat automat în programul nostru de afiliere, deci veți începe să câștigați bani imediat

- oferim extra-bonusuri în funcție de performanțe și organizăm frecvent competiții în care aveți șansa să obțineți câștiguri în plus

 

Restricții:

- pentru organizarea de concursuri sau comunități de Facebook orientate către Eyes-Aid sau care folosesc branding-ul Eyes-Aid, vă rugăm să ne contactați anterior.

Orice variatie (incluzand erorile de scriere) nu este permisa.

Afiliații care nu respectă restricțiile mai sus enunțate riscă excluderea din campanie și anularea comisioanelor obținute prin mijloace nepermise.

Orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din Profitshare, în maximum 24 de ore