Tiparo.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

90 zile

Doresti sa faci bani online prin promovarea produselor Tiparo pe website-ul tau, blog si pe retele de socializare?

 

Alaturi de Tiparo.ro poti sa castigi bani online prin promovarea produselor noastre. Vei primi 10% comision pentru fiecare vanzare + bonusuri de performanta (detalii mai jos) si 12% comision in cadrul campaniei Profitshare Summer fest (2 august – 31 august).

 

Tiparo.ro este un magazin online care promoveaza produse Home&Deco si cadouri personalizate cu poze si texte. Pentru décor interior iti propunem stickere de perete, stickere camera copilului, fototapet standard, fototapet personalizat, tablouri canvas, iar cadourile personalizate  pe care le realizam in atelierul nostru de productie sunt tricouri personalizate cu poze si text, tricouri burlaci, tricouri burlacite, albume foto, calendare de perete si de birou personalizate cu poze, magneti de frigider si alte produse pe care le gasesti direct pe site.

 

Inscrie-te in programul Tiparo de afiliere si noi iti oferim instrumente de promovare in cadrul retelei de afiliere Profitshare. Tu trebuie sa preiei instrumentele si sa incepi promovarea.

 

Unde poti promova Tiparo.ro pentru a castiga bani:

  • pe website-urile pe care le detii sau bloguri
  • forumuri
  • retelele socializare: Facebook, Youtube (review de produse), Pinterest, Twitter etc
  • email
  • in campanii platite (Pay Per Click, Adwords)

Instrumente de promovare:

  • link-uri de afiliere
  • bannere
  • feed de produse
  • advertoriale
  • produse gratuite pentru review si advertoriale

Important: Poti solicita produse gratuite pentru a le testa si pentru a realiza review sau advertorial.

*Produsele se acorda in functie de performanta afiliatului.

 

Bonusuri de performanta:

- Bonus de inscriere un voucher de cumparaturi de 15 lei pentru a testa produsele noastre. Pentru a activa bonusul de inscriere, trimite un e-mail la adresa dania@tiparo.ro. Noi iti trimitem pe mail voucherul de cumparaturi.

Bonus lunar 50 lei daca ai generat minim 10 comenzi validate.

– Bonus lunar 100 lei daca ai generat minim 20 comenzi validate.

– Bonus lunar 200 lei pentru afiliatii care genereaza comenzi mai mari de 4000 lei pe luna.

 

Sugestii

Pentru a promova produsele noastre si a castiga un comision consistent, te sfatuim sa tii cont de urmatoarele sugestii:

 

1. Alege produsele care se potrivesc cititorilor/ prietenilor tai

Promoveaza produsele in care ai incredere si care chiar sunt utile cititorilor tai.

 

2. Foloseste un mix de canale de promovare, nu te limita doar la site-ul tau

Daca ai mai multe site-uri, foloseste-le pe toate si include si retelele sociale in mix-ul de comunicare. Cu cat generezi mai mult trafic, cu atat cresc sansele de a-ti mari castigul prin comisioane.

 

3. Incearca si testeaza diverse strategii de promovare

Pe parcurs,  trebuie sa monitorizezi rezultatele si sa incerci sa schimbi strategia daca observi ca nu functioneaza. De exemplu, poti realiza cateva modificari de text, de amplasare, de strategie si acestea iti pot mari profitul considerabil.

Plaseaza bannerul intr-o zona cat mai vizibila pe site deoarece unele pozitii sunt mai avantajoase decat altele. De asemenea, incearca abordari si strategii de promovare diferite, dar in functie de specificul tau: bannere, articole amuzante, articole serioase, tehnice, tutoriale, idei de cadouri,  inspiratie de decor, include galerii foto de produse sau fotografii sugestive pentru articole sau postari pe retele de socializare.

 

4. Documenteaza-te despre nevoia publicului pentru produsele promovate

Incearca sa promovezi acele produse care se potrivesc sezonului si disponibilitatii financiare. Daca incerci sa promovezi un produs care nu are o cerere foarte mare pe piata, risti sa muncesti mult si sa nu reusesti sa realizezi vanzari.

 

5. Nu te multumi sa afisezi doar bannere

Din experienta noastra, un articol bine scris, cu indemnul la actiune potrivit si cu fotografiile alese sugestiv au cel mai mare impact de vanzari pentru ca este o abordare personala, mai credibila.

 

Spor la promovat!