StarShinerS.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

Devino partenerul magazinului StarShinerS si incepe sa castigi alaturi de noi!

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

Am inceput activitatea in anul 2008, devenind un brand recunoscut de catre toate femeile din Romania. Conceptul nostru de a oferi clientilor cele mai actuale articole vestimentare, de calitate superioara, la cel mai accesibil pret si in cel mai scurt timp posibil, este unic in Romania.

Am reusit sa atragem de partea noastra zeci de mii de cliente, iar datorita acestora StarShinerS nu este doar un simplu magazin online, ci un stil de viata al doamnelor care isi doresc sa se afirme si sa se impuna prin tinute fermecatoare.

Echipa StarShinerS este una profesionista, care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor, iar articolele vestimentare pe care le oferim sunt intotdeauna cele mai spectaculoase si actuale tendinte din lumea modei. Punctele noastre forte sunt calitatea articolelor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima.

StarShinerS ofera ultimele inovatii din lumea modei, o gama larga de articole vestimentare deosebite cu ajutorul carora clientele noastre ies in evidenta si au mereu un look spectaculos!

In programul de afiliere din reteaua Profitshare va veti bucura de comisioanele de 10% acordate pentru fiecare vanzare adusa, campanii periodice si de deschiderea noastra catre sugestiile si proiectele voastre de promovare. Va stam la dispozitie pentru intrebari si va uram spor la promovare!

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova StarShinerS si a castiga bani online.