PriveBoutique.net - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

45 zile

Ai un blog, un website sau un cont de socializare si vrei sa castigi bani promovand magazinul tau preferat, Prive Boutique?

 

Fiecare vanzare realizata de tine magazinului Prive Boutique, prin intermediul programului de afiliere Profitshare, va fi recompensata cu un comision. Pentru fiecare comanda sau vanzare din magazinul Prive Boutique, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 10% din valoarea vanzarii. Promotional, pana la 31 martie vei castiga Dublu, adica vei primi cate un comision de 20% pentru fiecare conversie Prive Boutique.

 

Nu va lasati pacaliti de aparente! Privé Boutique nu este un magazin scump si fitos, desi hainele produse sunt de super-calitate, bun-gust si arata… intr-un fel ;)  

Preturile Privé Boutique sunt de pana la 5 ori mai mici decât cele ale produselor similare din magazinele clasice pentru ca echipa magazinului produce si apoi trimite direct spre client! Iar cei care ne vor ajuta sa vindem mai mult si mai bine vor fi prietenii nostri cei mai buni!

 

Suntem deschisi la idei, parteneriate, promotii, concursuri si la orice sugestii din partea celor care stiu mai bine decat noi cum pot sa vanda publicului caruia se adreseaza. De aceea suntem aici, nu? ;)

Vedete si femei frumoase, dupa care toata lumea intoarce capul in oras… sunt clientele fidele ale Privé Boutique. Va puteti convinge privind galeria foto.

 

"Am pornit acest business de la o pagina de Facebook, asadar prietenia sta la baza a tot ceea ce facem!", este credo-ul nostru, al fetelor de la Privé

Ne propunem un model de parteneriat cu clientele noastre: stabilim impreuna lucrurile care ne plac, producem lucuri frumoase in urma reactiilor lor si le comercializam la un pret corect. 

La fel ne dorim sa avem parteneri de business cat mai multumiti (si credem ca afiliatii care ne vor ajuta sa generam business suplimentar nu pot fi numiti altfel decat parteneri).

 

Ca orice business pur online, Privé Boutique vrea sa creasca si prefera sa ofere comisioane atractive, pentru a genera vanzari cat mai bune. 

 

Asadar, pentru orice idei si sugestii, suntem online sau ne gasiti pe mail: office@priveboutique.net. Speram sa castigam cat mai mult, impreuna!