PPT.ro - Preturi Pentru Tine - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

Preturi Pentru Tine ( PPT) este un lant care a ajuns la un numar de peste 130 de magazine in intreaga tara si in crestere de la an la an, destinat celor pentru care pretul este un criteriu esential in alegerea celor mai bune solutii. La 7 ani de la lansarea primului magazin si cu o cifra de afaceri de 30 milioane de euro in 2013, PPT se extinde si in online, www.ppt.ro fiind pregatit sa stranga cat mai multi clienti fideli pentru ca....ne place sa fim in frunte!

Pe site-ul nostru veti gasi cele mai mici preturi la accesorii, imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii. Procesarea si livrarea comenzilor se face in cel mai scurt timp posibil, termenul fiind cuprins intre 2 si 3 zile de la plasarea comenzii.

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova PPT.ro si a castiga bani online.