Pantoful-galben.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

Pantoful-galben.ro s-a nascut din pasiunea pentru Elvis, muzica si pantofi. 
Elvis a revolutionat muzica nu doar prin imbinarea rhythm and bluesului cu country swing pentru a creea ” rock- a- billy” ci si prin introducerea stilului sau personal de a se imbraca. Astfel a luat nastere Elvis personal style of fashion. 

In magazinele noastre veti gasi pantofi de toate tipurile: eleganti – pantofi de seara incepand cu marimea 33, cu un calapod comod si un design atragator , pantofi sport, pantofi pentru pentru ocazii speciale, botine , cizme, stivale etc. dar veti simti ca este ceva deosebit fata de toate magazinele in care ati mai fost. Detinem cea mai variata gama de pantofi de mirese incepand cu marimea 33. Majoritatea pantofilor sunt fabricati in ateliere cu traditie din Romania. Reprezentam si firme de renume in domeniul pantofilor din piele din Romania si strainatate.


Pantoful Galben® este marca inregistrata a SC Pantoful Galben SRL
Punem accentul pe materiale de calitate, modele atragatoare, atentie la detalii si confort. Pantoful Galben este cel mai mare distribuitor de incaltaminte din vestul tarii. La noi intalnesti o gama variata de pantofi, pentru orice ocazie, destinata chiar si celor mai pretentiosi consumatori! 

Oferim transport gratuit la comenzi mai mari de 300 de lei. De asemenea, suntem singurul magazin din Romania care dispune de aparatura speciala pentru largit pantofi, ghete si cizme din piele, cu personal specializat. 

Magazinul nostru se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor de orice varsta care apreciaza incaltaminte de calitate exclusiv din piele naturala. 

Pantoful-galben.ro ofera un comision de 8% si o perioada de recurenta de 30 de zile. 

Acceptam promovarea prin Facebook ads, Google AdWords si e-mail marketing. 

Spor la conversii!