Kurtmann.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

Castiga impreuna cu outletul Kurtmann!

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

Suntem singurul outlet online din Romania care comercializeaza trei dintre cele mai dinamice marci de imbracaminte la nivel mondial (Zara, Berhska si Stradivarius) si alte 20 de marci renumite, printre care: Massimo Dutti, Asos, Mango, Pull&Bear, Vila. Datorita combinatiei a cinci factori esentiali, si anume: preturi imbatabile, promotii dese, oferta variata de peste 5000 de modele, cea mai mica taxa de transport din Romania, retur gratuit, putem garanta o rata de conversie ridicata.

Datorita ofertei de transport gratuit pentru comenzile cu produse in valoare de peste 190 de lei, media comenzilor se mentine in jurul sumei de 160 lei, asigurandu-ti comisioane dese si consistente. De asemenea, site-ul nostru are un call-to-action crescut.

Deoarece cunoastem importanta fluxului de capital si a increderii in orice afacere, plata comisioanelor se va face fara intarziere, asigurand o colaborare fluenta si mutual profitabila.

Categorii de produse disponibile in magazinul online Kurtmann.ro:

• Imbracaminte (femei, barbati si copii)
• Incaltaminte (femei)
• Accesorii (femei, barbati si copii)

Va asteptam sa ne deveniti parteneri!