Iconicul.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

60 zile

Alatura-te succesului Iconicul.ro si castiga bani prin programul nostru de afiliere!

Magazinul online Iconicul.ro a fost lansat in martie 2014 acesta avand in spate o echipa cu experienta de peste 10 ani in comertul online de produse fashion. Fata de alte magazine orientate catre fashion, am ales sa prezentam clientilor nostrii colectii street-casual si funky, la preturi accesibile. Aceasta pozitionare se aliniaza cu cerintele reale ale publicului nostru tinta, compus din barbati si femei cu varste intre 16 si 35 de ani.

In strategia actuala dorim sa imbogatim stocurile cu produse noi la fiecare saptamana.

Ne mandrim cu faptul ca suntem singurul magazin online cu o varietate atat de mare pe stilul street-casual-funky, cu un raport calitate/pret excelent, cu un website care reuseste sa evidentieze la maximum valoarea fiecarui produs in parte.

Avem planuri mari pentru viitor vrand sa devenim furnizorul principal de imbracaminte si incaltaminte cu afinitate pentru stilul street-casual-funky si sa ne extindem la nivel international.

Cunoscand faptul ca intr-o viata, o persoana cumpara in medie 1000 bluze si tricouri,  500 de perechi de incaltaminte, 500 de perechi de pantaloni, magazinul online Iconicul.ro a fost conceput avand initiativa de a usura cautarile barbatului atunci cand este in impasul alegerii unei tinute perfecte.

Selectia colectiilor Iconicul.ro este una extrem de complexa, in cadrul echipei noastre existand stilisti vestimentari si specialisti ce cunosc in cele mai mici detalii trend-urile fiecarui sezon in asa fel incat clientul nostru sa fie intotdeauna admirat de catre cei din jurul sau pentru tinutele superbe pe care le adopta. Produsele sunt fresh, pline de atitudine si in trend, gata sa multumeasca orice fan al modei.