Divisima.com - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

60 zile

Divisima.ro este magazinul online numarul 1 in Romania in domeniul extensiilor din par natural 100%, cu peste 1000 de produse puse la dispozitia clientelor sale.

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, iti oferim un comision pentru promovarea si vanzarea online a produselor noastre. Toate produsele Divisima sunt recomandate si garantate de cele mai renumite saloane de coafura din tara.

Numarul mare de produse oferite, calitatea acestora, parerile pozitive ale miilor de cliente, politica solida de retur, asistenta specializata in alegerea produselor potrivite sunt doar cateva din lucrurile care ne recomanda cu incredere pe zona de advertising si marketing afiliat.

Ne adresam in special tinerelor intre 14-35 de ani cu venituri medii si mari, din toate zonele tarii.

Pentru fiecare vanzare din magazinul Divisima.ro, venita in urma unei recomandari directe din website-urile tale, te vom rasplati cu un comision de 10% din valoarea vanzarii.

Te invitam sa faci parte din reteaua noastra de afiliati. Iti garantam beneficii atractive: comisioane consistente, instrumente de promovare unice, comisioane consistente, bonusuri bazate pe performanta, dar si o oferta cu preturi competitive (valoarea medie a unei comenzi Divisima este de 390 RON).

Cu Divisima.ro ai oportunitati de promovare, practic nelimitate. Iti punem la dispozitie seturi de bannere actualizate, orientate spre conversie, link-uri de afiliere, widget-uri de produse. Te vom tine la curent cu cele mai noi campanii ce ruleaza pe site, astfel incat tu sa iti poti informa cititorii despre cele mai noi promotii si oferte. Te invitam sa ni te alaturi si sa promovezi cu incredere.