Cotton.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

CottonTree®

Life in colors!

Fii partenerul nostru online începând de azi!  Intra în parteneriat cu un nou magazin online de haine altfel.. Te provocam sa promovezi produsele comercializate de magazinul www.cotton.ro  în calitate de afiliat în rețeaua Profitshare.

Misiunea noastră:

Urmărim cu ambiție, pasiune și optimism sa aducem culoare în jurul nostru. Culoarea înseamna pofta de viata, energie si zambet.

Viziunea noastra:
Clienții sunt prietenii noștri. Vrem sa le oferim culoare și zâmbet prin produsele și serviciile noastre. Ne vom orienta spre materiale produse din fibre naturale, cu bun simt estetic și potrivite caracterelor puternice ale clienților noștri.

Produsele noastre sunt viu colorate și transmit o stare de spirit și conturează personalități puternice. Ne adresam în general femeilor intre 18 și 45 de ani pasionate de culoare, de produsele hand-made din fibre naturale, de stilul hippie – etnic-vintage. Sunt persoane care doresc să fie diferite în griul cotidian și să transmită celor din jur energia ce le caracterizează.

Produsele noastre sunt diferite pe piața, publicul nostru ținta este special. Ca și parteneri Cotton Tree® vă asigurăm că veți fi tratați cu respect și  corectitudine și suntem încrezători ca împreuna putem avea beneficii win-win.

Categorii de produse disponibile în magazinul online www.cotton.ro:

  • Îmbrăcăminte (femei și copii)
  • Accesorii (genți, încălțăminte)

Argumente forte pentru produsele CottonTree®

  • oferte speciale atractive și promoții;
  • public țintă  feminin bine conturat
  • un site modern, performant;
  • transport gratuit indiferent de comanda.

Categorii de produse disponibile în magazinul online www.cotton.ro