Comodo.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

Alatura-te succesului COMODO si castiga bani prin programul nostru de afiliere!

COMODO iti pune la dispozitie o serie de campanii si instrumente de promovare eficiente, de care te poti folosi pentru promovarea produselor noastre. Iar de fiecare data cand recomandarile tale dau roade si se materializeaza intr-o comanda in website-ul COMODO.ro, vei primi un procent din vanzarea realizata. 

Programul de afiliere COMODO este avantajos pentru toti afiliatii nostri deoarece:

  • oferim comisioane peste medie pe nisa fashion;
  • produsele noastre sunt de calitate, de la brand-uri de renume, iubite de un public larg din Romania;
  • toti clientii nostri se bucura de facilitati ce fac cumparaturile online super-avantajoase:  livrare in 24 de ore, schimburi si returnari gratuite in 365 de zile;
  • preturi competitive pentru produsele noastre;
  • website orientat catre conversie.

Inca de la inceputul lansarii programului de afiliere COMODO in reteaua Profitshare, ne-am bucurat de un real succes - semn ca afiliatii sunt multumiti de comisioanele pe care le castiga alaturi de noi.

La doar o saptamana dupa ce ne-am anuntat colaborarea cu reteaua Profitshare, peste 500 de afiliati au inceput promovarea produselor noastre, iar numarul acesta a crescut treptat pana in prezent.

Te poti alatura lor si deveni si tu afiliat COMODO, castigand bani online. Nu mai sta pe ganduri si creeaza un cont de afiliat acum!