Vervo.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

Castiga bani alaturi de Vervo.ro prin promovarea online a produselor noastre!

Recomanda produsele din magazinul online Vervo.ro, folosind instrumente de promovare puse la dispozitie de reteaua Profitshare, si vei primi un comision motivant din valoarea fiecarei comenzi pe care o primim multumita tie!

Daca ai un blog, un website sau esti pasionat de social media, vei putea promova produsele Vervo.ro pentru a castiga comisioane.

Jucariile se situeaza pe primul loc pe listele de cumparaturi ale oricaror parinti, in special in preajma sarbatorilor sau a aniversarilor.

Cine suntem

Vervo.ro este format dintr-o echipa tanara si ambitioasa si functioneaza din 2018 ca un magazin online care importa si comercializeaza jucarii si nu numai. Dezvoltam si extindem permanent gama de produse, oferind o mare varietate de articole pentru copii si nu numai: de la articole pentru bebelusi, triciclete, puzzle-uri, papusi si casute de papusi, masinute, jucarii interactive pijamale copii, decoratiuni interioare si multe altele.

Pe viitor ne vom exinde si pe alte categorii de produse cum ar fi produse de casa si gradina,  sau articole de bucatarie.

Ca afiliat Vervo.ro iti garantam:

  • comisioanele standard oferite: 10%
  • tip conversie: vanzarea produselor din site-ul www.vervo.ro
  • perioada de recurenta a cookie-urilor: 30 de zile
  • o gama variata de produse, relevante pentru promovarea online
  • bannere actuale pentru o promovare eficienta
  • procesarea cat mai rapida a comisioanelor obtinute
  • plata in siguranta, direct in contul tau bancar a tuturor castigurilor acumulate

 

 

Devino partenerul magazinului Vervo.ro si incepe sa castigi alaturi de noi!

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Vervo.ro si a castiga bani online.