Scutecila.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

Castiga bani promovand Scutecila.ro!

Totul se intampla prin intermediul retelei de afiliere Profitshare, unde iti oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

Suntem pasionati de tot ceea ce presupune ecologie , confort si calitate. Pe site-ul nostru, veti gasi produse care imbina cu succes aceste elemente  printre care: hainute vesele din bumbac organic pentru bebelusi, port-bebe-uri ergonomice, haine din lana merinos pentru bebelusi si copii, cosmetice si detergenti bio, scutece refolosibile.

Cateva dintre brandurile distribuite de noi:

Frugi - Companie britanica, producatoare a hainutelor organice, Frugi este castigatoare a numeroase premii internationale. Este un lider in piata, un inovator in materie de tesaturi si creatii pentru bebelusi si copii si este cel mai bine vandut brand de hainute din bumbac organic din  Marea Britanie.

Manduca (brand nemtesc)  este un  port-bebe ergonomic cu design unic, care face purtatul bebelusului o placere. La expozitia Kind&Jungend din Koln, Germania, Manduca a castigat premiul Innovation Awards.

ManyMonths - Haine pentru copii si bebelusi organice fabricate in Finlanda. Este un brand care ofera haine alternative la cele care raman mici mult prea repede si la cele din materiale de proasta calitate. Sunt haine gandite sa fie purtate cat mai multe luni, materialele dar si croaiala sunt special concepute in acest sens.

De ce sa devii partener Scutecila.ro in promovarea online:

  • valoarea medie a unei comenzi este de peste 350 RON;
  • promovam un stil de viata sanatos si produse de calitate, certificate international;
  • interesul pentru acest tip de produse este intr-o continua crestere;
  • majoritatea produselor noastre sunt pentru copii, acestea avand o mare cautare
  • avem o rata de conversie foarte buna si o crestere de 100% a comenzilor online efectuate in ultimul an;
  • validam comisioanele imediat ( dupa cele 10 zile in care clientul are dreptul legal de retur);

Clientii Scutecila.ro sunt in special femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 22 si 37 ani care au sau urmeaza sa aiba copii, si sunt interesati de un stil de viata mai sanatos.

Comisioanele oferite:

  • 10% pentru Haine din bumbac organic
  • 8% pentru Scutece refolosibile si Accesorii scutece refolosibile
  • 5% pentru Cosmetice & Detergenti Bio
  • 6% pentru toate celelalte categorii, promotional doar pana la 31 iulie 2014. Incepamd cu 1 august 2014 comisionul pentru restul categoriilor va fi de 4%.

Tips:

Produsele din categoria “Port-bebe-uri” se bucura de o crestere record, din ce in ce mai multi parinti optand sa poarte bebelusul intr-un port-bebe, atat datorita usurintei in utilizare cat si a beneficiilor pe care le are asupra copilului. In plus, la achizitionarea unui port-bebe Manduca , Marsupi Plus sau Marsupi Plus Breeze oferim clientului cadou un produs Bio.

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Scutecila.ro si a castiga bani online.