iFamily.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

iFamily comercializează produse pentru copii și produse de outdoor. Operează ca și distribuitor pentru o serie de mărci internaționale, precum: Ebulobo, Scrach, Kathe Kruse, Hudora, JD Bug, Ninco, IMC toys, Childhome.

În magazinul online găsiti jucării, produse de exterior pentru copii și adulți, produse de puericultură, mobilier copii, decorartiuni cameră copii, etc, impărtite astfel: Jucării remote control, Jucării educative, Desene Animate și Povești, Plusuri și păpusi, Jucării bebe, Cameră copilului, Jucării de exterior, Fashion & Style, Bebe și copilul la baie, Bebe și copilul la plimbare, Bebe și copilul la somn, Cadouri.

Atât copiii cât și părintii vor recunoaște jucăriile iFamily din reclamele TV de pe canalele Disney sau datorită personajelor din desene animate sau din povești.

Una dintre misiunile iFamily este aceea de a aduce zâmbete pe buzele copiilor, care vor putea folosi incă din primele luni de viată produsele noastre. O altă misiune iFamily este respectarea celor mai înalte standarde de calitate. Știm că prin alegerea unei jucării sau a unui produs pentru copii, părintii își doresc garanția calitătii, de aceea suntem în permanentă atenți la furnizorii cu care colaborăm. Etichetă iFamily inseamnă o atenție specială acordată siguranței.

Produsele pentru copii au întotdeauna o poveste în spate, nimeni nu știe asta mai bine decât furnizorii noștri. iFamily se angajează să spună această poveste, să aducă la cunoștință nu doar premiile internaționale caștigate de produsele comercializate, dar și pasiunea și responsabilitătile cu care furnizorii noștri realizează produse menite să-i facă fericiți pe copiii din intreagă lume.