Giraffe-shoes.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

Devino partenerul Giraffe Shoes si castiga bani promovand cel mai mare magazine de pantofi din piele pentru copii din Romania!

 

Daca ai un website, un blog sau esti activ pe retelele de socializare te poti afilia si poti castiga bani online. Te inscrii ca afiliat Profitshare, cauti si integrezi in website-urile tale instrumentele de promovare dedicate Giraffe Shoes, iar de fiecare data cand un client va face cumparaturi pe site-ul nostru, fiind adus de tine prin intermediul platformei Profitshare, vei primi un comision din vanzarea respectiva.

 

Avem o oferta de peste 500 de modele si mii de produse care acopera cele mai diverse gusturi in materie de fashion pentru copii. Modelele noastre se adreseaza copiilor de la 6 luni la 5 ani, avand astfel o plaja larga de acoperire pe care sa o puteti exploata.

 
Fii sigur ca vom veni cu cele mai interesante campanii si promotii, special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare.

 

Prin intermediul retelei Profitshare iti punem la dispozitie instrumente de promovare eficiente si variate deopotriva. Eficiente – pentru ca iti maximizeaza sansele de castig de fiecare data cand le folosesti. Variate – pentru ca tu sa ai libertatea de a aplica pana si cele mai complexe strategii de promovare.

 

Pe langa instrumentele de promovare, website-ul Giraffe-Shoes.ro este in permanenta optimizat spre achizitia de clienti si comenzi.

 

Increderea generata de brandul Giraffe Shoes, diversitatea produselor prezentare, stocurile permanente mari, serviciile de calitate si intotdeauna prompte sunt cele mai importante atuuri pe care te poti baza ca afiliat si valabile pentru programul nostru de afiliere.

 

 

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Giraffe Shoes si a castiga bani online.