Gecco-romania.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

60 zile

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

 

Avem o oferta de 11 produse – cavaleri, castele, cetati si fortarete. Seturile intre ele se pot imbina astfel incat copii pot sa creeze orice iti pot imagina.

 

Gecco-romania.ro se adreseaza in primul rand copiilor pentru dezvoltarea imaginatiei si a ambitiei dar se adreseaza si parintilor care doresc sa se implice direct in cresterea copiilor prin jocuri in familie. Imbinarea a cel putin 2 seturi are nevoie de lucru in echipa: 
- proiectarea
- realizarea


Fii sigur ca vom veni cu cele mai interesante campanii si promotii, special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare, dar si o oferta cu preturi competitive.

 

Noi suntem importatorii unici ai jucariilor Gecco in Romania.

 

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Gecco pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).
  • link-uri de afiliere;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.