Elfbebe.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

Castiga si tu acum bani online, devenind unul dintre afiliatii care mizeaza pe Elfbebe.ro!

7% pana pe 5.12.2016

De fiecare data cand recomandarile tale despre produsele elfilor se materializeaza printr-o comanda pe Elfbebe.ro, tu vei primi un procent din vanzarea efectuata. 

Iata de ce este convenabil sa devii afiliat Elfbebe.ro:

  • Oferim comisioane avantajoase pe nisa articole pentru copii.
  • Suntem pe piata de 4 ani si avem o experienta bogata in realizarea de campanii de publicitate si de promovare online.
  • Detinem un site prietenos si atractiv, orientat catre conversie, atestat Truste.ro, si avem o activitate intensa pe retelele sociale (concusuri si colaborari).
  • Comercializam peste 10.000 de produse de calitate, atat din branduri celebre si familiare publicului-tinta din Romania, cat si din brandul nostru Elfbebe, toate la preturi competitive.
  • Ne adresam unui public variat: bebelusi si copii de pana la 14 ani, precum si viitoare mamici.
  • Toti clientii nostri se bucura de numeroase facilitati:  livrare in 24 de ore, retururi in 14 zile, plata produselor cu cardul, ramburs, prin transfer bancar sau rate cu comision 0%.

In cadrul programul sau de afiliere, Elfbebe te asigura de sprijinul si implicarea sa, atat la nivel de continut si oferte, cat si la suportul in campanii si bannere relevante pentru a realiza cat mai multe conversii de calitate. Nu mai sta pe ganduri si devino si tu afiliat Elfbebe.ro, alaturadu-te astfel celor care castiga bani online!