Educlass.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

Castiga bani alaturi de Edu Class prin promovarea online a produselor noastre!

Recomanda produsele din magazinul online Edu Class, folosind instrumente de promovare puse la dispozitie de reteaua Profitshare, si vei primi un comision motivant din valoarea fiecarei comenzi pe care o primim multumita tie!

Daca ai un blog, un website sau esti pasionat de social media, vei putea promova produsele Edu Class pentru a castiga comisioane.

Sa promovezi produsele EduClass e o joaca de copil. Avem peste 700 de jocuri si jucarii care iti pot aduce castiguri.

Jucariile se situeaza pe primul loc pe listele de cumparaturi ale oricaror parinti, in special in preajma sarbatorilor sau a aniversarilor.

Edu Class functioneaza din 2011 ca un magazin online care importa si comercializeaza jucarii educative. Principalele marci pe care le avem sunt: Learning Resources, Educational Insights, Bigjigs, Happy Cube, Fehn si Dino. Avem jocuri pentru toate varstele: din prima zi pana la 99 de ani (Happy Cube). Puzzle-uri, jucarii de lemn, jocuri pentru invatare si cunoastere, sunt doar cateva dintre cele mai bine vandute produse ale noastre.

Cine suntem

Edu Class a aparut din dorinta de a ajuta parintii, profesorii si orice alta persoana interesata de educatia copiilor. Ne dam seama de provocarea pe care educatia micutilor o reprezinta in aceste vremuri si ne alaturam celor care accepta provocarea. Cum facem acest lucru? In primul rand va propunem o varietate de jucarii educative special concepute pentru dezvoltarea copiilor care le utilizeaza.

Viziune

Edu Class a fost creata din dorinta de a investi in viitorul societatii, viitor apartinand generatiilor tinere. Noi investim in copii si in dezvoltarea lor, iar prin intermediul acestora vom contribui la transformarea educatiei intr-o valoare a societatii.

Misiune

Edu Class isi propune ca prin produsele si serviciile pe care le ofera sa creasca nivelul de cunostinte si abilitati ale copiilor.

Ca afiliat Edu Class iti garantam:

  • o gama variata de produse, impartita pe grupe de varste relevante pentru promovarea online;
  • bannere actuale pentru o promovare eficienta;
  • comisioane si bonusuri de performanta interesante;
  • procesarea cat mai rapida a comisioanelor obtinute;
  • plata in siguranta, direct in contul tau bancar a tuturor castigurilor acumulate.

Incepe sa promovezi produsele Edu Class pentru a castiga comisioane! Primul pas este inscrierea in reteaua de marketing afiliat Profitshare, iar apoi poti incepe integrarea instrumentelor de promovare in websiteuri pentru a castiga bani.