Bumbutoys.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

60 zile

CASTIGI PROMOVAND UN BRAND LOCAL

BumbuToys este un producator local de jucarii din lemn handmade. Alaturi de noi veti avea posibilitatea sa promovati jucarii cu totul unice pentru piata din Romania.

DESPRE BUMBUTOYS.RO

BumbuToys.ro se adreseaza copiilor si parintilor de toate varstele, oferidu-le jucarii din lemn realizate manual la cele mai bune preturi.

Jucariile din lemn Bumbu sunt jucarii din lemn de paltin, colorate manual cu vopsele non-toxice, cu forme atragatoare si simple.

Fiecare piesa este plamadita cu migala pentru a putea patrunde usor in lumea imaginara a jocurilor de copii - artizanat de calitate superioara.

Copiii au nevoie de o imagine pozitiva a lumii, care ii inconjoara si ocazii de a recrea situatii de viata surprinse in povestile copilariei, in care pot intra fara frica. Ei sunt in cautarea sigurantei si a unui sens in viata. Prin gasirea acestor emotii in joc, copiii castiga curajul si puterea pentru a se confrunta cu realitatea.

Materialul din care sunt confectionate jucariile este unul viu, astfel incat interactiunea copiilor cu lemnul si culorile naturale, domoale, stimuleaza intr-un fel ziditor si armonios dezvoltarea lor - cresterea lui emotionala si cognitiva.

Asteptam intrebarile voastre pentru support si informatii despre produsele noastre!

Succes!