Artofplay.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Copii si Jucarii

Perioada de comisionare

30 zile

Devino partenerul magazinului artofpay.ro si castiga bani alaturi de noi!

Foloseste instrumentele de promovare puse la dispozitie de reteaua Profitshare si castiga 10% comision din valoarea fiecare comenzi.

Ce iti oferim ca afiliat Artofplay.ro:

  • 10% comision din valoarea fiecarei comenzi
  • Perioada de comisionare de 30 de zile
  • Support si informatii despre produsele noastre
  • Campanii attractive pentru o gama variata de produse

 

Artofplay.ro este un magazin online cu jocuri si jucarii educative care dezvolta creativitatea,  inteligenta si care ii ajuta pe copii sa-si descopere abilitati sau domeniile de interes.

Produsele noastre sunt alese cu mare grija, fiind certificate conform standardelor de calitate si in acelasi timp fiind castigatoare a numeroase premii internationale. Acestea sunt realizate de specialisti in domeniu, arhitecti, pedagogi si psihologi din Marea Britanie, Germania, Irlanda si sunt folosite in peste 14.000 de unitati de invatamant ca materiale educationale.

Sunt realizate din cele mai sigure materiale si vopseluri non toxice astfel incat joaca sa fie o placere si o relaxare atat pentru copii cat si pentru parinti.

Ne dorim ca cei mici sa petreaca timp de calitate impreuna cu familia, sa renunte la ecrane si sa descopere bucuria de a se juca si a invata prin joaca.

Oferim clientilor nostri livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 lei, retur simplu si rapid in 30 de zile de la achizitionarea produselor, consiliere in alegerea jocului sau jucariei potrivite, garantia calitatii si a satisfactiei si o experienta a cumparaturilor cat mai placuta.