Secundar.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Ceasuri & Bijuterii

Perioada de comisionare

90 zile

     Suntem o echipa profesionista, tanara, dinamica si dornica de noi provocari. Scopul nostru este acela de a ne deosebi de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, sperand astfel sa construim un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra . Principalul ideal pentru noi este satisfactia clientului.

     Vom comercializa peste 50 de brand-uri internationale de ceasuri : Fossil , Orient, Casio, Timex, Seiko, Lorus, Guess,Danike Klein,D&G,Diesel,Police etc cu un numar de peste 4000 de modele . In momentul de fata dispunem de un stoc de 3000 de produse , dintre care 1000 de ceasuri originale , urmand ca in perioada imediat urmatoare sa ajungem la un target de 4 000 de cesuri pe stoc si peste 20 000 de produse in general.

Ceea ce ne va diferentia pe noi de restul magazinleor online de ceasuri va fi pretul. Datorita contractelor cu cativa furnizori autorizati foarte importanti din Europa ( Germani, Franta, Anglia) si din Romania vom putea furniza preturi foarte bune la majoritatea modelelor de ceasuri si bijuterii de la noi de pe site .

     Targetul Secundar.ro il reprezinta in proportie de 65 % barbatii cu varste cuprinse intre 16 si 65 ani , restul de 35 % sunt femei cu varste cuprinse intre 16 si 65 ani. Cumparatorii sunt 90% din mediul urban si 10 % mediul rural. Circa 60 % sunt persoane intre 22 si 45 ani, 10 % sub 22 ani si 20 % persoane a caror varsta depaseste 45 de ani. Valoarea medie a unei comenzi este de 500 Lei, iar produsele noastre au preturi cuprinse intre 30 si 5000 lei.

    Oferim seriozitate maxima afiliatilor si oferim un program special cu beneficii atragatoare :

1) Transport gratuit tuturor afiliatilor care comanda de pe Secundar.ro in nume propriu si 10 % reducere ( daca afiliatul are minim 2 luni vechime ) . ( exceptand comenzile facute la parfumuri )

2)  Orice afiliat nou , cu o varsta de maxim 6 luni si cel putin 15 conversii pe luna, primeste un premiu ce consta intr-un card cadou de 400 lei . Cardul se va face in luna in care se atinge numarul de conversii si poate fi folosit de oricine.  ( exceptand comenzile facute la parfumuri )

3) Pentru comisioane mai mari de 400 lei lunar ( cumulate in aceeasi luna ) se ofera un bonus de 100 lei . ( exceptand comenzile facute la parfumuri ).

4) Orice afiliat care foloseste ad-words primeste un comision de 10 % . Orice afiliat care foloseste aceasta metoda trebuie sa ne anunte astfel incat sa putem sa ii acordam acest comision preferential.  ( exceptand comenzile facute la parfumuri )

5) Pentru primul comision aprobat prin ad-words se mai primeste inca un bonus de 2 % ( doar o singura data si numai afiliatilor noi ).

Punctele 2 si 3 nu se pot cumula in aceeasi luna.

Nu acceptam comisioane inregistrate prin campaniile de adwords pentru cuvintele legate de brand-urile comercializate de noi, pentru cuvintele cheie folosite de noi in propria campanie adwords , sau pentru campanii care folosesc brand-ul nostru ( secundar ).

Oferim suport pentru orice fel de problema, si asiguram la cerere bannere personalizate pentru dvs. Comisionul este de 7 % pentru toate produsele cu exceptia parfumurilor care au un comision de 2% iar perioada de recurenta 30 de zile.