Glambazaar.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Ceasuri & Bijuterii

Perioada de comisionare

45 zile

Devino partenerul magazinului GlamBazaar si castiga alaturi de noi!

Povestea siteului nostru a inceput in 2011, iar de atunci am adunat o tolba de bijuterii, clienti multumiti si testimoniale emotionante. Dar, de atunci, am crescut alaturi de clientii nostri, cei care intra sa admire creatiile sau sa le comande, si acum a sosit clipa sa ne extindem si catre promovarea prin afiliatii ProfitShare.

Va oferim 20% comision si o perioada de recurenta de 45 de zile.

Bijuteriile si produsele de pe GlamBazaar,ro sunt unice si lucrate manual in serie mica. De asemenea oferim clientilor nostri 10 rate fara dobanda prin CardAvantaj, Star BT sau Garanti BonusCard (avantaj competitiv pe care il puteti folosi si dvs, ca afiliati, in promovarea GlamBazaar.ro).

Va asteptam vizitatorii site-ului dvs cu mare drag sa admire creatiile si sa aleaga bijuteria care li se potriveste generand o vanzare pentru noi si un comision pentru dvs. 

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova GlamBazaar.ro si a castiga bani online.

Castiga bonusuri de performanta pe langa comisioane

Punem la bataie 3 premii pentru cei mai harnici afiliati:

  • locul 1: 500 lei,
  • locul 2: 300 lei,
  • locul 3: 200 lei.

Topul va tine cont doar de numarul de conversii aprobate, obtinute in perioada 29 iulie - 27 septembrie 2014. Pragul minim de conversii aprobate inregistrate este de 15. Castigatorii concursului vor fi desemnati la o saptamana dupa terminarea concursului, vineri, 3 octombrie 2014.

Succes in promovare si la cat mai multe comisioane!