Piatraonline.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Perioada de comisionare

30 zile

  PIATRAONLINE este unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala din Romania si pune la dispozitia clientilor sai, peste 1.500 de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare.

  Compania are peste 40.000 de proiecte finalizate si se adreseaza unui numar mare de clienti, atat persoane fizice, cat si arhitecti, firme de constructii sau dezvoltatori imobiliari.

  PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala, dar si cel mai mare din Romania. De peste 12 ani, compania selecteaza si importa piatra de inalta calitate din toate colturile lumii, pentru a oferi clientilor sai, posibilitatea de a transforma viziunea in realitate. 
 
Câteva date relevante pentru tine:
- Cosul mediu de cumparaturi este de 5000 lei ;
- Rata de retur este de 2% ;
- Livrare rapidă (48 ore pentru produsele din stoc);
- peste 40.000 de proiecte incheiate
- gama unica: travertin, granit, marmura, ardezie, ardezie flexibila SKIN, limestone, produse amenajare gardina, terrazo, onix, andezit.
Pot fi folosite in placari verticale si orizontale, exterior sau interior, blaturi de bucatarie si baie, scari, glafuri, fatade cladiri, pavaje curti și multe altele - am putea vorbi zile intregi despre utilitatea pietrei naturale
- Showroom și Pavilion Inspirațional unde poti "simti" produsul
 
Ai multiple posibilități de a promova produsele piatraonline.ro pentru a castiga bani:
- intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
- in forumuri;
- in retelele sociale;
- in campanii platite (Pay Per Click).

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile, iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.