Divahome.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Perioada de comisionare

30 zile

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

Avem o oferta de peste 5000 de produse – piese de mobilier, care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de frumos (exemplu: scaune dining , mese de cafea , mobilier de bar , paturi taptiate , mese de dining , scaune ergonomice etc.).

Divahome.ro se adreseaza in special femeilor care viseaza sa isi creeze un coltisor al lor, intim si delicat, dar si barbatilor sau membrilor familiei care vor sa faca un cadou inedit si in mod sigur apreciat sufletelor de sex feminin, pe care le iubesc.

Trebuie sa mai stii ca media valorilor unei comenzi la noi pe site depaseste 700 RON. Asta inseamna in medie, mai mult de 35 RON pe vanzare, pentru tine – ca afiliat. Valaorea comisionului se percepe din contravaloarea produsului fara tva si taxa de transport . Poti lua in considerare ca pentru orice comanda de peste 15.000 lei ( fara tva ) , pe langa comisionul de 5% = 750 lei , noi iti acordam un bonus de inca 150 lei , formand astfel 900 lei dintr-o singura comanda.

Fii sigur ca vom veni cu cele mai interesante campanii si promotii, special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare, dar si o oferta cu preturi competitive.

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Divahome.ro pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • widget-uri de produse;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
  • slider de produse.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.