Nemira.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Carti, Muzica & Filme

Perioada de comisionare

30 zile

Completează-ţi veniturile promovând plăcerea lecturii şi Nemira.ro!

Librăria online Nemira.ro oferă produse şi servicii de cea mai bună calitate: de la cele mai populare serii şi trilogii până la cele mai prietenoase livrări ale comenzilor.

Ce ne recomandă şi de ce ne puteţi recomanda şi voi?

  1. Peste 800 de titluri din toate genurile şi pentru toate tipurile de cititori (de la literatură universală clasică şi contemporană până la cărţi de istorie, politică sau psihologie, dar şi glossy sau umoristice)
  2. Nemira are cea mai populară colecţie de literatură SF şi Fantasy, Nautilus ,precum şi serii de autor ca: Stephen King, George R.R. Martin, Sven Hassel, Julian Barnes sau Suzanne Collins.
  3. Avem promoţii săptămânale, de weekend şi pentru ocazii speciale: tematice (suspans, science fiction, fantasy), de autor, topuri etc. – susţinute prin campanii profesioniste şi atractive
  4. Site-ul este user-friendly şi bine optimizat pentru potenţialii vizitatori şi cumpărători.
  5. Avem un contact direct şi permanent cu clienţii noştri prin reţelele de socializare, bloguri şi evenimentele organizate.

Prin sistemul de afiliere Profitshare puteţi fi parte din comunitatea Nemira promovând cu încredere produsele noastre de calitate. 

Va invitam sa promovati cu incredere produsele noastre.

Pentru alte informații, nu ezitați să ne contactați la adresa: online@nemira.ro