Categorie Advertiser:

Carti, Muzica & Filme

Perioada de comisionare

10 zile

Castiga bani online promovand produsele Libris! 

LIBRIS.RO, cea mai mare librarie on-line din Romania, se alatura retelei de afiliere Profitshare si iti va aduce comisioane de 8% pentru fiecare vanzare pe care o realizezi. Inscrie-te ca afiliat Profitshare, foloseste instrumentele de promovare pentru a genera vanzari Libris si incepe sa castigi comisioanele noastre!

Libraria Libris este singura librarie on-line ce asigura permanent livrare gratuita prin curier pentru cea mai mare oferta de carte din Romania. Peste 26.000 de carti in limba romana, peste 100.000 de carti in limba engleza, toate organizate simplu si clar in categorii relevante, muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizate permanent, livrari directe din stoc, suport tehnic si telefonic promt si un site foarte bine optimizat pentru client si foarte usor de folosit, asigura un numar mare de comisioane cu un procent foarte mare de aprobare. 


Stim ca personalizarea relatiilor cu clientii este ceea ce ofera cea mai buna experienta de cumparare si oferim promotii tematice, concursuri, pachete cadou, transport gratuit si cupoane de discount pentru clientii nostrii si mentinem contactul permanent cu acestia prin intermediul newsletterelor, blogului libris.ro si retelelor sociale.