Edituradiana.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Carti, Muzica & Filme

Perioada de comisionare

30 zile

Editura Diana vă propune o gamă variată de auxiliare și materiale didactice pentru învăţământul preşcolar şi primar, realizate la standarde europene, în condiţii grafice deosebite, în conformitate cu programele şcolare aprobate de Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, având ca finalitate accesul fiecăruia la o educaţie de calitate, pentru că educaţia deschide drumuri în viaţă.

 

Prezentă pe piața românească de carte din anul 2006, Editura Diana are în portofoliul său actual peste 700 de titluri de carte, acoperind o diversitate de materiale didactice, cărți și auxiliare școlare.

 

În cadrul rețelei de marketing afiliat ProfitShare recompensăm afiliații pentru performanță și suntem deschiși colaborărilor cu beneficii mutuale. Vă punem la dispoziție instrumente de promovare unice, originale și atrăgătoare, dar și o ofertă cu prețuri competitive. Pe lângă pachetele promoționale, oferim reduceri lunare atractive, livrare gratuită prin Poșta Română la comenzile de peste 150 lei și livrare gratuită prin curierat rapid la comenzile de peste 200 lei.

 

Aveți posibilitatea de a intra oricând în contact cu noi pentru ajutor și informații.