Merryberry.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Alimente și Produse Naturale

Perioada de comisionare

30 zile

Ar fi foarte multe de spus despre MerryBerry, dar cel mai important lucru este că nu trece o zi fără să ne uităm cu drag la ferma noastră de afine BIO 100% românești și să ne atașăm din ce în ce mai mult de locul de pe care în fiecare an culegem fructele care ne-au convins că merită toată atenția noastră. Am creat mediul ideal pentru arbuștii de pe toate cele 100 de hectare și am pus bazele celei mai mari plantații de afine BIO din România, iar astfel reușim să livrăm cu transport frigorific roade proaspete și sănătoase în peste 1500 de localități din țară.

Clienții MerryBerry sunt persoane cu venituri medii spre mari, cu vârsta cuprinsă între 25 și 50 de ani, familii care au copii și sunt interesate de o alimentație sănătoasă și diversificată. În perioada verii, atunci când livrăm săptămânal afine BIO proaspete și delicioase, clienții comandă în medie produse în valoare de 200-250 lei, iar rata de retur este ca și inexistentă.

 

Promovează magazinul online www.merryberry.ro și câștigă comisioane de 5% pentru fiecare vânzare direcționată prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

Ai multiple opțiuni de a promova produsele MerryBerry:

  • siteuri sau bloguri pe care le deții
  • website-uri de vouchere, cupoane & cashback
  • forumuri și conturi de Social Media
  • campanii de tip PPC
  • Paid Social Media

Îți punem la dispoziție instrumente de promovare în cadrul rețelei de afiliere Profitshare. Înscrie-te acum ca afiliat și începe promovarea MerryBerry!