Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
 
Home » Programe de afiliere » YellowStore.ro
Oferta Program de Afiliere YellowStore.ro
YellowStore.ro
Categorie Advertiser: IT&C
Comisioane oferite:
Comenzi: 3.00% - 10.00%
Perioada de comisionare: 30 zile
URL advertiser: http://shop.yellowstore.ro

La Yellow Store, Black Friday 4 PRO începe pe 14 octombrie 2016, ora 00:00, iar reducerile vor fi valabile în limita stocului disponibil până pe 16 octombrie 2016, ora 23:59. Având în vedere reducerile semnificative care vor fi cu ocazia acestui eveniment, Advertiserul anticipează un volum mare de conversii și oferă tuturor afiliaților un comision general de 1% pentru fiecare conversie de tip vânzare înregistrată în perioada menționată.

***

Promoveaza magazinul online Yellow Store - exclusiv Nikon, si castiga comisioane de pana la 10% pentru fiecare vanzare directionata prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

 

Yellow Store este primul magazin exclusiv Nikon din Romania care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto. Toti cei pasionati de arta fotografica au sansa de a achizitiona online oricare dintre aparatele foto, obiectivele si produsele de optica sportiva Nikon, precum si o paleta larga de accesorii care completeaza trusa foto a fiecarui fotograf.

 

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Yellow Store:

  • site-uri/bloguri pe care le detii,
  • forumuri si retele sociale,
  • campanii de tip PPC.

 

Iti punem la dispozitie instrumente de promovare in cadrul retelei de afiliere Profitshare. Inscrie-te ca afiliat si incepe promovarea Yellow Store - exclusiv Nikon!

Categorii de produse disponibile in magazinul online YellowStore.ro
  • IT & Mobile
  • Foto, Video & Optica
Ultimele campanii cu oferte si reduceri la YellowStore.ro
CPS
Aniversarea 100 de ani Nikon iti aduce 100 de promotii! Link YellowStore.ro