Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
 
Home » Programe de afiliere » Kurtmann.ro
Oferta Program de Afiliere Kurtmann.ro
Acest advertiser nu mai este activ
Kurtmann.ro
Categorie Advertiser: Fashion
Comisioane oferite:
Comenzi: 12.00%
Perioada de comisionare: 15 zile
URL advertiser: http://www.kurtmann.ro

Converteste cat mai bine in perioada 15 august - 30 septembrie 2015 si vei castiga mult mai mult decat comisioane!

 

Ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 premii puse la bataie in campania Back To School (un iPhone 6, un iPad Air si un smartphone Utok Stellar Elite) si vei demonstra fara dubii ca te numeri printre cei mai buni.

 

Afla mai multe detalii despre competitia Back To School si incinge conversiile!

 

Castiga impreuna cu outletul Kurtmann!

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

 

Suntem singurul outlet online din Romania care comercializeaza trei dintre cele mai dinamice marci de imbracaminte la nivel mondial (Zara, Berhska si Stradivarius) si alte 20 de marci renumite, printre care: Massimo Dutti, Asos, Mango, Pull&Bear, Vila. Datorita combinatiei a cinci factori esentiali, si anume: preturi imbatabile, promotii dese, oferta variata de peste 5000 de modele, cea mai mica taxa de transport din Romania, retur gratuit, putem garanta o rata de conversie ridicata. Datorita ofertei de transport gratuit pentru comenzile cu produse in valoare de peste 190 de lei, media comenzilor se mentine in jurul sumei de 160 lei, asigurandu-ti comisioane dese si consistente. De asemenea, site-ul nostru are un call-to-action crescut.

Deoarece cunoastem importanta fluxului de capital si a increderii in orice afacere, plata comisioanelor se va face fara intarziere, asigurand o colaborare fluenta si mutual profitabila.

 

Comisionul oferit afiliatilor Profitshare este de 12% pentru orice vanzare valida generata pentru magazinul nostru, iar perioada de recurenta oferita de Kurtmann.ro este de 30 zile.

 

Categorii de produse disponibile in magazinul online Kurtmann.ro:

• Imbracaminte (femei, barbati si copii)
• Incaltaminte (femei)
• Accesorii (femei, barbati si copii)


Va asteptam sa ne deveniti parteneri!

Categorii de produse disponibile in magazinul online Kurtmann.ro
  • Fashion