Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide

Castiga mai multi bani prin marketing afiliat
alaturi de Profitshare!

Completeaza formularul pentru a te inscrie

Dupa completarea formularului vei primi pe email urmatorii pasi pentru inregistrarea contului de afiliat.

Marketing-ul afiliat

Este una dintre cele mai bune solutii de monetizare a traficului site-ului tau sau de a-ti pune in valoare cunostintele de marketing si a castiga bani.

Promoveaza advertiserii

Profitshare si de fiecare data cand un vizitator redirectionat de tine cumpara online sau face o actiune recompensata in sistem castigi un procent din vanzare sau un comision fix.

Afiliatii de top

Cei mai buni afiliati Profitshare castiga zeci de mii de lei lunar prin marketing afiliat. Inscrie-te, invata si devino cel mai bun!

De ce sa iti faci un cont in
Profitshare?

Motive multiple sa devii Afiliat Profitshare!

Platile sunt garantate!

Stim cat de important este acest lucru pentru tine. Platile comisioanelor castigate sunt garantate si sunt realizate mereu la timp.

Reteaua cu cele mai mari vanzari

Afiliatii Profitshare genereaza cele mai mari vanzari. Sunt afiliati care castiga din comisioane peste 79.080 Lei (fara TVA) la o singura plata.

Advertiseri de Top

Gasesti in Reteaua de Afiliere Profitshare cele mai mari magazine online si furnizori recunoscuti pentru calitatea serviciilor prestate.

Instrumente Performante

Instrumentele de promovare pe care le vei folosi se bazeaza pe tehnologii avansate, sunt imbunatatite in continuu si sunt usor de configurat.

Suport Permanent

Raspundem solicitarilor tale si te ajutam sa iti maximizezi performantele. Articolele noastre de pe blog te ajuta sa faci bani online.

Raportare in Timp Real

Poti sa vezi in timp real comisioanele pe care le generezi si sa adaptezi pe loc strategia de promovare.Rapoartele Profitshare cuprind detalii complete despre performanta ta.

Cum poti sa promovezi prin
Profitshare?

  • Tu decizi cum vei promova advertiserii si cum vei ajunge la o audienta gata sa cumpere produsele si serviciile recomandate de tine.
  • Fie ca ai un blog, un cont pe retele sociale sau crezi ca ai o idee tare de promovare, cu Profitshare poti sa o pui in aplicare!
  • Nu trebuie sa ai cunostinte tehnice pentru a incepe afilierea si a castiga bani online din marketing afiliat!

Pe cine poti sa promovezi in
Profitshare?

Advertiseri

Iata ce spun afiliatii despre
Profitshare:

Cristi Șerb
Profitshare vine în întâmpinarea afiliaților și ne ajută să vindem mai bine. Interfața este prietenoasă, ușor de folosit, mai ales de cei care sunt la început.
Cristi Șerb
criserb.com
Radu Dumitru
Raportarea detaliată și interfața intuitivă din Profitshare mă ajută să propun soluții atractive cititorilor mei.
Radu Dumitru
nwradu.ro
Szilárd-Ervin Szőgyényi
Profitshare e printre puţinele servicii eficiente de monetizare al unui site în limba română pe termen lung, reușind să aducă un aport considerabil veniturilor obținute din publishing.
Szilárd-Ervin Szőgyényi
mobilissimo.ro
Szekely Tiberiu
Profitshare este cel mai complet și prompt sistem de afiliere din România. Imediat ce-l accesezi ai o structură clară a informațiilor și detalii care ajută la optimizarea promovării.
Szekely Tiberiu
www.samsungtv.ro
Vlad Nejloveanu
Începător sau avansat, Profitshare te ajută să câștigi bani pe măsura efortului depus. Instrumentele de promovare variate și procesarea rapidă a comisioanelor sunt doar câteva puncte forte ale reţelei.
Vlad Nejloveanu
electroblog.eu
Gabriel Ursan
Cu Profitshare câștig suficient încât să-mi plătesc lejer rata la casă lunar și să-mi mai rămână ceva. Comisioanele sunt aprobate rapid, iar banii vin mereu la timp. Recomand călduros rețeaua.
Gabriel Ursan
gabrielursan.ro

Oricine se poate inscrie Gratuit!

Inscrie-te acum in Profitshare si Castiga mai multi bani prin marketing afiliat!

Ai intrebari?

CONTACTEAZA-NE

pentru a afla mai multe despre marketingul afiliat si avantajele platformei Profitshare

Politica de confidenţialitate
Termeni şi Condiţii Profitshare
Ajutor - Întrebari frecvente
Cookies
Cariere

Copyright © 2017 Conversion Marketing, CUI: 18350386, Reg.Com.: J23/894/2013
S.C. Conversion Marketing S.R.L. este operator de date cu caracter personal nr. 28184