Ora10.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ceasuri & Bijuterii

Perioada de comisionare

60 zile

Omul potrivit, la locul potrivit…primește comision!

 

 

Prin programul de afiliere Profitshare îți oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Pentru orice comandă generată pe ora10.ro veți primi un comision de 7% din valoarea acesteia, iar plata se face lunar.

 

   Ce ne recomandă?

   Activăm pe piața din România încă din 2008, timp în care am consolidat încrederea și relațiile cu clienții noștri oferindu-le ceasuri, accesorii și servicii ireproșabile.

 

Ne-am decis că este momentul să vă oferim mai mult de atât, e momentul să creștem împreună și să fiți răsplătiți cu un comision de 7% din orice vânzare venită ca urmare directă a recomandărilor din website-urile dumneavoastră! Ținem să menționăm că prețul mediu al unui ceas este in jur de 1 000 RON, deci câștigurile partenerilor noștri vor fi substanțiale.

 

Sub numele RussianShop.ro, cu care am pornit la drum acum 7 ani, am vândut mai bine de 5000 de ceasuri de-a lungul timpului. Datorită completării portofoliului cu mărci noi, ne-am hotărât că e timpul pentru o nouă identitate și așa a luat naștere Ora10.ro. Mai multe ceasuri, mai multe brand-uri, implicit mai multe oportunități.

 

   Ora10.ro oferă:

  • o gamă variată de ceasuri, colecții în ediții limitate, reduceri substanțiale, accesorii și cadouri
  • ceasuri rusești de calitate in exclusivitate, fiind importator unic
  • consultanță profesională înainte și după achiziție, service autorizat
  • recondiționări și piese de schimb
  • garanție la ceasuri 2 ani local și 1 an internațional
  • transport gratuit pentru comenzi ce depășesc  400 RON

 

Promovați cu încredere produsele noastre și suplimentați-vă câștigurile!