Scentoparfum.ro - Affiliate program

Category Advertiser:

Ingrijire Personala & Cosmetice

Charging period

30 days

ScentoParfum.ro este un magazin online dedicat parfumurilor frantuzesti si arabesti, destinat celor care doresc sa experimenteze arome deosebite si calitative la preturi accesibile.

Aici veti gasi o selectie meticulos aleasa de parfumuri care se remarca prin persistența lor deosebita și calitatea superioara a ingredientelor.

Parfumurile frantuzesti disponibile in magazin sunt sinonime cu rafinamentul și eleganța. Acestea includ arome florale, lemnoase, citrice sau orientale, create de cele mai prestigioase case de parfumuri din Franta.

De asemenea, magazinul ofera o colectie bogata de parfumuri arabesti, cunoscute pentru aromele lor senzuale si orientale. Aceste parfumuri sunt cunoscute pentru persistența lor de lunga durata și pentru combinatii unice de ingrediente precum oud, mosc, trandafir sau iasomie.

Preturile avantajoase disponibile in acest magazin online va permit sa achizitionati parfumurile preferate fara a compromite calitatea. De asemenea, exista si posibilitatea de a achizitiona seturi de parfumuri sau oferte speciale care sa va ajute sa economisiti mai mult.

In plus, magazinul online pune un accent deosebit pe asigurarea satisfacției clientului, oferind servicii de consultanță pentru alegerea parfumului potrivit și opțiuni de livrare rapidă. Astfel, veti putea beneficia de o experiența de cumparaturi placuta și convenabila, explorand lumea fascinanta a parfumurilor de calitate.

Cifre actuale:

  • rata de conversie medie de 3,5%
  • valoare medie a cosului de cumparaturi de 140 lei
  • rata de retur 5%

Public tinta:

  • femei 70% barbati 30%
  • varsta 18 - 49 ani
  • venituri mici si medii, mediu urban si rural

Pentru orice detalii, informatii ne puteti contacta oricand.

Multumim