Regnet.ro - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Servicii

Perioada de comisionare

30 zile

REGnet.ro este o firmă specializată în înființarea și modificarea ONLINE a societăților comerciale (SRL) și persoanelor fizice autorizate (PFA).

Fiindcă totul se face online, proprietarii și administratorii de afaceri economisesc timp și bani apelând la REGnet.ro. În același timp firmele și angajații lor se pot concentra mai bine pe activitatea firmei, evitând demersurile consumatoare de resurse pe care le presupune modificarea unei firme sau înființarea unei companii.

Înființată în 2013, REGnet.ro este prima companie din România prin intermediul căreia persoanele pot realiza online modificări ale firmei, nefiind necesară deplasarea la sediul REGnet.ro sau la sediul Registrului Comerțului. Până acum peste 1.000 de firme au apelat la serviciile REGnet.ro.

Prin promovarea serviciului de înființare firmă online a REGNET.ro ai șansa de a câștiga 100 de lei/lead ce a finalizat operațiunea de înființare a unei firme.

Avantajul în domeniul înființărilor de firme este că rata de conversie a celor interesați (lead-uri) depășește cu multe media din online, respectiv rata de conversie depășește 15-20%.

Posibilitățile de promovare a serviciului de înființare sunt multiple: pe un blog, pe un vlog, website, forum, Facebook, campanii PPC etc, iar plata se maxim la un termen de maxim de o lună, un termen general pentru finalizarea operațiunii de înființare firmă.