Ochelarivintage.com - Program de Afiliere

Advertiser inactiv in Profitshare

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

30 zile

Ochelarivintage.ro este un magazin online care are ca obiect de activitate optica și activează pe piața din România. Este specializat pe comercializarea în mediul online a ochelarilor de soare, ochelarilor de vedere, lentilelor de contact, lentilelor colorate și a ramelor pentru ochelari.

Avantajele clienților Ochelarivintage.ro

Magazinul nostru online comercializează produse populare și categorii de produse a brand-urilor celebre.

Unele dintre cele mai importante branduri din online store sunt: Carrera Sunglasses, FURLA Eyewear, HUGO BOSS, Cacharel, Carolina Herrera, Police Eyewear.
Bonusuri: Clienții beneficiază de reduceri, acestea se regăsesc pe pagina oficială www.ochelarivintage.ro și vor fi aplicate la fiecare comandă.

Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, iar termenul de livrare este 24h-48h. Costul de livrare este 19 lei, iar pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 de lei, nu se vor percepe taxe de livrare.

Condiții speciale:

  • Produsele sunt originale
  • Prețurile sunt accesibile și adesea se aplică reduceri.
  • În cazul returnării produselor, clienții vor primi banii înapoi.
  • Clientii pot opta pentru schimbarea produselor.

Public țintă

Ne adresăm în mod egal femeilor cât și bărbaților.

Pentru programul de afiliere vom oferi un comision de 12% din valoarea comenzii, iar la 25 de conversii se va oferi un voucher cadou în valoare de 150 Ron, care va putea fi folosit în cadrul Ochelarivintage.ro

Promovarea produselor

Ne dorim ca afiliații noștrii să scrie articole despre produsele Ochelarivintage.ro, despre site, iar în cazul în care apar potențiali clienți ce doresc să primească informații suplimentare, să fie redirecționați către site și către serviciul de suport al magazinului noastru.

Informații suplimentare: Magazinul online are o gamă largă de produse, dorind să satisfacă dorințele clientului prin oferirea unor produse calitative și cât mai variate.

Pentru noi clienții sunt foarte importanți, de aceea ne dorim ca aceștia să fie mulțumiți de serviciile noastre.