Azay.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Casa & Decoratiuni

Perioada de comisionare

30 zile

Infiintat in 2007, brandul AZAY reprezinta un stil de viata si o stare prin care celebram tot ce e estetic si vibrant.

Suntem Furnizor al Casei Regale a Romaniei, cu misiunea asumata de a reinventa in tara noastra conceptul art de la table. In acest sens, AZAY este sinonimul rafinamentului regal in arta aranjarii mesei; cele mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri, pahare, obiecte decorative si cadouri pentru momentele importante ale vietii.

Am adus in Romania Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii, manufacturi istorice de patrimoniu, designeri si ateliere ale caror nume cladite in sute de ani definesc pasiunea pentru frumos si maiestria acestora pentru crearea confortului.

AZAY.ro se adreseaza clientilor pasionati de frumos, celor care doresc sa achizitioneze cadouri memorabile din portelan, cristal sau argint, decoratiuni pentru casa, vesela si pahare, accesorii servire, mobilier si corpuri de iluminat. In site se regasesc peste 1.500 de produse cu stoc asadar oferta este multipla si variata.

In cadrul Profitshare iti oferim oportunitatea de a vinde sau promova produsele AZAY pentru care vei primi un comision bun pentru aceasta nisa. Brandurile din portofoliu nu intra in categoria de produse obisnuite din piata pentru care unii comercianti ofera discount-uri mari deoarece majoritatea sunt produse in ateliere specializate sau manufacturi istorice unde procesul de fabricatie este 100% manual si asta implica ore de creatie, design si lucru manual. 

Marja de comision va creste in functie de performante, la fel si perioada de cookie.

Perioada de aprobare a comisioanelor este de pana la 3 zile, pana confirmam cu clientul ca totul este in regula cu Comanda si este multumit.

Nu incurajam politica de retur, produsele noastre pleaca catre client in conditii optime, ambalate impecabil, majoritatea au cutii individuale de prezentare, punga AZAY si felicitare cadou daca este un eveniment si clientul solicita.

Posibilitati de promovare a produselor AZAY:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • bannere statice sau gif.
  • feed de produse
  • etc.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.

Asadar, cu AZAY pe langa faptul ca vei castiga proportional cu preturile pentru produse Premium, vei promova branduri de lux international care cu siguranta iti vor creste imaginea site-ului si implicit calitatea clientilor.

Spor la conversii !