Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
REGULAMENTUL CAMPANIEI „AFFILIATE LEAGUE”

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul Campaniei „Affiliate League” denumita in continuare „Campania” este S.C. Conversion Marketing S.R.L. cu sediul in Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 15-23, parcul de birouri Swan, cladirea Windsor, etaj 2, Voluntari, Ilfov cu C.I.F. RO 18350386 si nr. de inregistrare la Registrul Comertului J23/894/2013, operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 28183/23.05.2013, legal reprezentata prin Marius Pahomi in calitate de Administrator.

2. DURATA CAMPANIEI, ARIA DE DESFASURARE 

2.1. Campania „Affiliate League” se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in mediul online in perioada 9 noiembrie 2016– 27 decembrie 2016 inclusiv.

3. PARTICIPANTI SI PRODUSELE PARTICIPANTE 

3.1. La Campania „ Affiliate League” pot participa atat persoanele fizice cat si persoanele juridice inscrise in platforma de marketing afiliat “Profitshare” cu un cont de Afiliat activ. 

3.2. Participantii trebuie sa detina cetatenie română sau rezidenta pe teritoriul României si sa aiba 18 ani impliniti, in cazul persoanelor fizice, iar in cazul persoanelor juridice, sa fie cu sediul pe teritoriul Romaniei.

3.3. Nu pot participa la Campanie angajatii Organizatorului. 

3.4. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

4. MECANISMUL CAMPANIEI

4.1. Pentru a participa la Campanie, orice persoana care indeplineste conditiile de la art. 3 din prezentul regulament, trebuie sa se autentifice in contul de Afiliat la adresa https://profitshare.ro/account/login incepand cu data de 9 noiembrie 2016 si sa inregistreze in perioada 9 noiembrie 2016 – 27 decembrie 2016 inclusiv, conversii pentru categoriile de advertiseri indicate in prezentul regulament, devenind astfel eligibila pentru castigarea premiilor oferite de catre Organizator. Persoanele care vor urma pasii de mai sus vor fi inscrisi automat in Campanie. Afiliatii care nu doresc sa participe la Campanie pot sa solicite dezabonarea pe adresa de email support@profitshare.ro.

4.2. Vor fi considerate eligibile conversiile aferente unei vanzari de peste 25 (douazeci si cinci) lei sau leadurile de peste 5 (cinci) lei care vor fi aprobate de catre Advertiseri pana in data de 27 ianuarie 2017 inclusiv. Fiecare conversie eligibila reprezinta 1 (un) punct. Afiliatii pot promova pe toata perioada Campaniei orice advertiser activ din categoriile: Retail; IT&C; Hobby&Timp Liber; Auto&Moto; Sport; Fashion; Ingrijire Personala&Cosmentice; Cadouri&Flori; Ceasuri&Bijuterii; Servicii; Servicii Financiare&Bancare; Alimente, Bauturi&Produse Naturale; Copii&Jucarii; Carti,Muzica&Filme; Casa&Decoratiuni.

4.3. Fiecare Afiliat va fi inscris in Campanie in functie de numarul total de conversii aprobate obtinute pana in data de 7 noimebrie 2016:

4.3.1. Juniors League: toti Afiliatii care au obtinut cel mult 100 (o suta) de conversii in perioada 1 ianuarie 2016– 7 noiembrie 2016 vor participa la Campanie in grupa “Juniors League”.

4.3.2. Heroes League: toti Afiliatii care au obtinut intre 101 (o suta unu) si 1000 (o mie) de conversii in perioada 1 ianuarie 2016– 7 noiembrie 2016 vor participa la Campanie in grupa “Heroes League”.

4.3.3. Legends League: toti Afiliatii care au obtinut peste 1000 (o mie) de conversii in perioada 1 ianuarie 2016 – 7 noiembrie 2016 vor participa la Campanie in grupa “Legends League”.

4.4 Afiliatii pot fi eliminati din Campanie in urmatoarele cazuri:

4.4.1. Juniors League: Nu inregistreaza conversii aprobate 5 (cinci) zile consecutiv pe durata campaniei

4.4.2. Heroes League: Nu inregistreaza conversii aprobate timp de 3 (trei) zile consecutive sau nu inregistreaza minimum 5 (cinci) conversii aprobate de la minimum 5 (cinci) advertiseri diferiti pe toata perioada Campaniei.

4.4.3. Legends League: Nu inregistreaza nicio conversie aprobata intr-o zi sau nu inregistreaza minimum 10 (zece) conversii aprobate de la minimum 10 (zece) advertiseri diferiti pe toata perioada Campaniei.

4.4.4. Calculul criteriilor de eliminare se va face incepand cu data de 11 noiembrie.

4.5. Castigatorii premiilor oferite de catre Organizator vor fi desemnati prin alcatuirea unui clasament in ordine descrescatoare numarului de puncte obtinute, inregistrate in perioada Campaniei. In functie de pozitionarea din clasament a Afiliatilor acestia vor fi desemnati castigatorii premiilor aferente locului obtinut.

4.6. Punctele acordate in cadrul Campaniei se calculeaza dupa cum urmeaza:

4.6.1. La inceputul Campaniei, Organizatorul va publica in platforma “Profitshare” o lista cu Advertiseri, denumiti POWER Advertiseri, ale caror conversii aprobate aduc Afiliatului mai multe puncte, respectiv 2, 3 sau 4 puncte. Pentru evitarea oricarui dubiu, Organizatorul va publica, inainte de data de start a Campaniei, in pagina Campaniei denumirea comerciala a POWER Advertiserilor, precum si punctele ce pot fi castigate in urma conversiilor aprobate de catre acestia.

4.6.2 Afiliatii pot opta pentru dublarea punctelor obtinute pentru conversiile aprobate prin selectarea unei categorii de advertiser denumita in campanie “Superputere”. Prima superputere poate fi selectata pe pagina http://www.profitshare.ro/affiliate-league in perioada 9 noiembrie 2016 – 30 noiembrie 2016 si va fi activa in perioada 9 noiembrie 2016– 30 noiembrie 2016.  A doua superputere poate fi selectata in perioada 28 noiembrie – 27 decembrie 2016 si va fi activa in perioada 1 decembrie 2016 – 27 decembrie 2016. Afiliatul poate opta pentru aceeasi putere in cele doua perioade de concurs. Punctele nu se dubleaza retroactiv.

 • SUPER ELECTRIC: fiecare conversie aprobata mai mare de 25 (douazeci si cinci) lei sau lead aprobat mai mare de 5 (cinci) lei din categoriile Retail; IT&C valoreaza 2 puncte
 • SUPER TURBO: fiecare conversie aprobata mai mare de 25 (douazeci si cinci) lei sau lead aprobat mai mare de 5 (cinci) lei din categoriile Hobby&Timp Liber; Auto&Moto; Sport valoreaza 2 puncte
 • SUPER FASHIONIX: fiecare conversie aprobata mai mare de 25 (douazeci si cinci) lei sau lead aprobat mai mare de 5 (cinci) lei din categoriile Fashion; Ingrijire Personala&Cosmentice; Cadouri&Flori; Ceasuri&Bijuterii valoreaza 2 puncte
 • SUPER GENIUS: fiecare conversie aprobata mai mare de 25 (douazeci si cinci) lei sau lead aprobat mai mare de 5 (cinci) lei din categoriile Servicii; Servicii Financiare&Bancare valoreaza 2 puncte
 • SUPER BONTON: fiecare conversie aprobata mai mare de 25 (douazeci si cinci) lei sau lead aprobat mai mare de 5 (cinci) lei din categoriile Alimente, Bauturi&Produse Naturale; Copii&Jucarii; Carti,Muzica&Filme; Casa&Decoratiuni valoreaza 2 puncte

Toate punctele conform schemei prezentate mai sus se vor cumula la nivelul contului Afiliatului participant la Campanie din momentul in care Afiliatul a fost inscris la Campanie si pana la finalul Campaniei si vor fi publice pe durata intregii Campanii la adresa: http://www.profitshare.ro/affiliate-league, dupa logarea in contul de Afiliat. De asemenea rezultatele individuale si clasamentul primilor 10 (zece) Afiliati vor fi permanent afisate si actualizate pe durata Campaniei la adresa http://www.profitshare.ro/affiliate-league.

4.7. Prin participarea la Campanie, Afiliatii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si respectiv a imaginii in scopuri publicitare.

5. PREMIILE 

5.1. Premiile Campaniei se vor aloca Afiliatilor inscrisi in Campanie si clasati pe locurile 1, 2, 3, 4 si 5, in functie de numarul de puncte obtinute.

In grupa Junior’ League

 • Locul 1: o excursie in Romania in valoare de 500 EUR
 • Locul 2: 1000 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 3: 700 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 4: 400 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 5: 200 lei bonus in contul de afiliat

Premiul aferent locului 1, respectiv excursia in Romania, include cazare pentru 2 (doua) persoane la un hotel de minimum 3 stele, in limita a 500 EUR (cinci sute) intr-o locatie si perioada alese de catre castigator. Excursia va avea loc in termen de 6 (sase) luni de la data confirmarii premiului, in caz contrar premiul de anuleaza.

In grupa Heroes League

 • Locul 1: o excursie in Europa de 1000 EUR
 • Locul 2: 1300 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 3: 1000 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 4: 400 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 5: 300 lei bonus in contul de afiliat

Premiul aferent locului 1, respectiv excursia in Europa, include 2 bilete de avion dus-intors din Bucuresti si cazare pentru 2 (doua) persoane la un hotel de minimum 3stele, in limita a 1000 EUR (o mie) intr-o locatie si perioada alese de catre castigator.

Excursia va avea loc in termen de 6 (sase) luni de la data confirmarii premiului, in caz contrar premiul de anuleaza.,

In grupa Legends League

 • Locul 1: O excursie in Asia de 2000 EUR
 • Locul 2: 2000 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 3: 1000 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 4: 700 lei bonus in contul de afiliat
 • Locul 5: 400 lei bonus in contul de afiliat

Premiul aferent locului 1, respectiv excursia in Asia, include 2 bilete de avion dus-intors din Bucuresti si cazare pentru 2 (doua) persoane la un hotel de minimum 3stele, in limita a 2000 EUR (doua mii) intr-o locatie si perioada alese de catre castigator. Excursia va avea loc in termen de 6 (sase) luni de la data confirmarii premiului, in caz contrar premiul de anuleaza.

Fiecare castigator va anunta Organizatorul in termen de 5 (cinci) zile de la validarea sa in legatura cu perioada in care este disponibil sa efectueze calatoria.

5.2. Valoarea totala a premiilor este in limita a 25 000 RON, valori nete ca urmare a retinerii la sursa a impozitului pe venit pentru premii. 

5.3. Premiile Campaniei sunt transmisibile.

5.4 Organizatorul Campaniei nu este raspunzator in cazul in care din motive obiective de vointa acestuia Castigatorii nu vor putea revendica premiile.

6. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

6.1. Castigatorii vor fi desemnati in data de 30 ianuarie 2017. In caz de egalitate, departajarea Afiliatilor se va efectua dupa calcularea numarului total de Comisioane aprobate aferente Conversiilor de tip CPS obtinute in anul 2016, respectiv Afiliatul cu cele mai multe Comisioane inregistrate in afara Campaniei va fi desemnat castigator.

6.2. Organizatorul va contacta castigatorii prin intermediul adresei de e-mail folosite de acestia in contul Profitshare in maxim 2 (doua) zile lucratoare de la desemnarea acestora. Daca in urma transmiterii e-mail-ului, castigatorul nu raspunde in termen de 3 (trei) zile lucratoare, printr-un e-mail de confirmare sau daca refuza premiul, se va desemna alt castigator. Noul castigator va fi ales in aceiasi maniera descrisa la punctele 6.1. de mai sus.
6.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu desemna castigator un participant care a obtinut conversiile aferente nerespectand regulamentul retelei de afiliere, publicat la adresa: http://profitshare.ro/terms sau pe cele ale Advertiserilor.

7. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR 

7.1. Castigatorii de la Juniors League si Heroes League pot opta pentru primirea contravalorii premiilor in bani dar nu pot solicita alte modificari ale caracteristicilor premiului oferit de catre Organizator.
Castigatorii de la Legends League nu pot opta pentru modificari ale caracteristicilor premiului oferit si nici pentru primirea contravalorii premiilor in bani.

8. VALIDAREA CASTIGATORILOR 

8.1. Validarea Castigatorului se va face pe baza adresei de e-mail si a documentelor valide de identitate, dupa cum urmeaza:

a)     in cazul persoanelor fizice: carte/buletin de identitate sau pasaport;

b)     in cazul persoanelor juridice: certificatul de inregistrare al societății comerciale si carte/buletin de identitate sau pasaport al persoanei care reprezinta legal societatea;

9. TAXE SI IMPOZITE 

9.1. Organizatorul nu este raspunzator pentru plata altor taxe, impozite, obligatii financiare legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 227/2015  privind Codul Fiscal.

9.2. Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe, impozite, obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea fiind in sarcina castigatorului.

11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

10.1. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/ sau participant), la adresa URL http://profitshare.ro/affiliate-league, dar si la sediul Organizatorului.

11. FORTA MAJORA

11.1. Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. 
11.2. Daca intervine o situatie de forta majora care impiedica si/sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata conform art. 1351 si urmatoarele din Codul Civil. 
11.3. Daca Organizatorul invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor Campaniei existenta acesteia in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora. 
11.4. Cazul de forta majora va fi comunicat pe website-ul www.profitshare.ro.

12. INCETAREA CAMPANIEI

12.1. Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora si/sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua si/sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau face imposibila desfasurarea Campaniei.

13. PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

13.1. Participarea la aceasta Campanie confirma acceptarea neconditionata a fiecarui participant ca datele sale cu caracter personal sa poata fi facute publice si folosite de Organizator in scop in scopul desfasurarii prezentei Campanii, inclusive pentru publicarea datelor cerute de lege in cazul acordarii premiului etc. 

13.3. Organizatorul poate face publice informatiile privind numele castigatorilor prezentei Campanii si orice alte date pe care le considera necesare.

13.4. Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul la opozitie. 

13.5. Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre Organizator in modul expus in paragraful anterior. 

13.6. Participantii isi pot retrage oricand acordul pentru utilizarea datelor sale personale sau pentru primirea oricarei informatii sau corespondenta, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, transmisa la adresa Organizatorului.

14. TEMEIUL LEGAL

14.1. Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333/2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Legea 677/2001 – privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15. LITIGII 

15.1. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia comisiei desemnate de catre Organizator este definitiva. 
15.2. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

15.3. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Bucuresti. 
15.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei si va face public acest lucru atat prin intermediul website-ului http://blog.profitshare.ro, cat si prin afisare la sediul acestuia.

16. CONTESTATII
16.1. Cererea scrisa a participantilor la Campanie in vederea sesizarii Organizatorului cu privire la nerespectarea prezentului regulament trebuie depusa la sediul Organizatorului in termen de maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la anuntarea numelui castigatorilor, orice sesizare in acest sens, depusa dupa trecerea termenului de mai sus fiind considerata nula de drept. Intervalul urmator de 15 (cincisprezece) zile calendaristice este destinat solutionarii eventualelor contestatii care ar putea fi formulate conform celor mentionate anterior.

17. ALTE REGLEMENTARI 

17.1. In caz de tentativa sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte indreptate impotriva si la adresa Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv dar fara a se limita la descalificarea participantilor la Campanie. 
17.2. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

17.3. Organizatorul nu isi asuma niciun fel de raspundere in cazul in care Castigatorii desemnati si validati, nu beneficiaza de premiul oferit de catre Organizator din motive care nu tin de acesta si nici de actiunile si/sau inactiunile castigatorilor. 
17.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe parcursul desfasurarii Campaniei, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului prin intermediul website-ului http://blog.profitshare.ro/.

Organizatorul Campaniei „Affiliate League” 
S.C. Conversion Marketing S.R.L. 
Prin Administrator, Marius Pahomi

Politica de confidenţialitate
Termeni şi Condiţii Profitshare
Ajutor - Întrebari frecvente
Cookies
Cariere

Copyright © 2017 Conversion Marketing, CUI: 18350386, Reg.Com.: J23/894/2013
S.C. Conversion Marketing S.R.L. este operator de date cu caracter personal nr. 28184