Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Fii supererou si foloseste-ti superputerea
pentru a creste conversiile!
Perioada concurs
Vei fi inrolat in Affiliate League in perioada 9 noiembrie - 27 decembrie 2016, timp in care poti sa iti exerciti superputerile de afiliat si sa castigi unul dintre premiile puse in joc.
Vezi in ce liga esti
Pentru ca suntem foarte bine organizati am creat trei trupe de supereroi, fiecare luptandu-se cu conversiile pe fronturi diferite.
Juniors League: te alaturi armatei de supereroi Juniors daca ai realizat cel mult 100 de conversii aprobate in 2016.
Heroes League: te lupti printre Heroes daca ai realizat intre 101 si 1000 de conversii aprobate in 2016. Legends League: daca ai realizat peste 1000 de conversii aprobate in 2016 esti inrolat in Liga Legendelor.
Castigatori si premii
Fiecare liga va desemna 5 premianti. Ai super-sanse de castig daca te afli printre cei mai buni afiliati din liga ta.
Premiul I Powered By   
Legends League: o vacanta in Asia pentru 2 persoane

Premiul I Powered By   
Heroes League: o vacanta in Europa pentru 2 persoane

Premiul I Powered By   
Juniors League: o vacanta in Romania pentru 2 persoane


Superputeri
Alege-ti o superputere care iti va dubla punctele! Fiecare superputere cuprinde mai multe categorii de Advertiseri. Daca promovezi orice produs sau Advertiser din categoriile respective, vei acumula 2 puncte pentru fiecare conversie aprobata. Daca nu esti sigur care este punctul tau forte, noi te ajutam cu date concrete. Iti punem la dispozitie recomandari, in functie de numarul total de conversii realizate de tine in 2016. Poti sa iti alegi doua superputeri pe durata concursului: o superputere activa in perioada 8 noiembrie – 30 noiembrie si a doua, activa in perioada 1 decembrie – 27 decembrie.

Power Advertiseri
Pe langa punctele dublate de superputere iti poti multiplica punctajul daca promovezi Power Advertiseri.
Vezi Advertiserii care iti pot aduce 2,3 sau 4 puncte pe conversie!


Regulament
Se considera eligibile si iti aduc 1 punct in clasament fiecare super-conversie aprobată aferenta unei vanzari de minim 25 lei sau super-lead de minim 5 lei.
Fatalitati

Poti fi eliminat din joc cu o lovitura de gratie data fie de numarul de zile fara conversii aprobate sau de numarul de advertiseri promovati.
Juniors League: Parasesti concursul daca nu inregistrezi conversii aprobate 5 zile consecutiv pe durata campaniei.
Heroes League: Parasesti concursul in cazul in care nu inregistrezi conversii aprobate timp de 3 zile consecutiv sau nu inregistrezi minim 5 conversii aprobate de la minimm 5 advertiseri diferiti pe toata perioada campaniei.
Legends League: Parasesti concursul daca nu inregistrezi nicio conversie aprobata intr-o zi sau nu inregistrezi minim 10 conversii aprobate de la minim 10 advertiseri diferiti pe toata perioada campaniei.
Politica de confidenţialitate
Termeni şi Condiţii Profitshare
Ajutor - Întrebari frecvente
Cookies
Cariere

Copyright © 2017 Conversion Marketing, CUI: 18350386, Reg.Com.: J23/894/2013
S.C. Conversion Marketing S.R.L. este operator de date cu caracter personal nr. 28184