Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide

Alege vacanta pe care vrei sa o castigi:

Santorini
Corfu
Creta

Vacanta pentru 2 persoane in Grecia!

Premiul campaniei este o super vacanta in Grecia pentru doua persoane. Premiul include cazare 7 nopti si transport cu avionul dus-intors Bucuresti - Grecia!

Dupa un an plin de comisioane si munca meriti relaxare!

Inregistreaza cat mai multe comisioane pana pe 30 aprilie 2014 si, pe langa banii castigati, te poți alege si cu o super vacanta!

Cum pot castiga?

Inregistreaza cat mai multe sanse si poti sa castigi vacanta!

Castigatorul se extrage pe 26 mai 2014, iar fiecare participant va avea mai multe sanse de castig in functie de conversiile obtinute!

Obtine cat mai multe sanse!

Sanse Conversie

Fiecare comision aprobat iti aduce o sansa de castig. Inregistreaza cat mai multe conversii si poti castiga cate o sansa de castig pentru fiecare comision aproabat de tip CPS!

Sanse Advertiseri Diferiti

Cu cat ai mai multi advertiseri de la care obtii comisioane, cu atat mai multe sanse ai de a castiga! Fiecare Advertiser diferit de la care obtii comisioane aprobate iti va aduce in plus inca doua sanse de castig!

Sanse Zilnice

Fiecare conversie aprobata iti aduce o sansa de castig. Inregistreaza cat mai multe conversii de la advertiserii Profitshare pentru a fi mai aproape de vacanta ideala! Vei primi cate o sansa pentru fiecare zi distincta in care inregistrezi conversii de la advertiseri.

Vezi cum functioneaza sansele.

Politica de confidenţialitate
Termeni şi Condiţii Profitshare
Ajutor - Întrebări frecvente

Copyright © 2017 Conversion Marketing, CUI: 18350386, Reg.Com.: J23/894/2013
S.C. Conversion Marketing S.R.L. este operator de date cu caracter personal nr. 28184