Banca Transilvania - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Servicii Financiare & Bancare

Perioada de comisionare

30 zile

Devino partenerul Bancii Transilvania si incepe sa castigi alaturi de noi!

 

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a cardului BT Flying Blue si a creditului de nevoi personale Practic BT.

 

Cardul BT Flying Blue

Cardul BT Flying Blue este cel mai nou card lansat de Banca Transilvania si vine in 2 variante: Classic si Premium. Este un card co-brand in parteneriat cu AIR FRANCE KLM si TAROM. Acesta le permite membrilor Flying Blue sa castige Mile Premiu pentru achizitiile lor de zi cu zi, care ulterior pot fi folosite pentru a cumpara bilete de avion si alte produse atractive in magazinul online Flying Blue.

 

Cardurile BT Flying Blue vin cu o serie de beneficii pentru client atat pentru calatorii, cat si la cumparaturi. La fiecare 4 lei cheltuiti sunt oferite Mile Premiu care se incarca in contul Flying Blue al clientului. Totul despre cum se acorda Milele pentru clientii si ce presupune noul card de la Banca Transilvania veti gasi aici.

 

Promovarea cardului BT Flying Blue vizeaza obtinerea de utilizatori interesati in noul produs prin completarea formularului dedicat din pagina www.bancatransilvania.ro/bt-flying-blue .

 

Banca Transilvania acorda comisioane pentru aceste conversii de tip lead in functie de pragul numeric atins, in felul urmator:

  • 5 lei/ lead pentru 1-50 leaduri generate;
  • 7 lei/ lead pentru 51-100 leaduri generate;
  • 10 lei/ lead peste 100 leaduri generate.

 

Creditul de nevoi personale Practic BT

Tot ce trebuie sa faci este sa ii directionezi pe utilizatorii online interesati de un credit sa completeze un formular online simplu, iar noi te rasplatim cu 5 lei pentru fiecare completare. Daca creditul se aproba iti mai acordam inca 100 de lei!

 

Zanul de la Banca Transilvania isi face intrarea in reteaua de marketing afiliat ProfitShare cu cel mai accesibil credit din Romania – Practic BT - credit de nevoi personale fara garantii.

 

De ce este Practic BT in topul celor mai dorite credite?

  • structura de cost transparenta si extrem de avantajoasa pentru clienti;
  • nu este necesara justificarea sumelor acordate clientilor;
  • clientii pot afla pe loc daca sunt eligibili si care este suma aprobata;
  • creditul este disponibil in peste 550 de unitati ale BT din intreaga tara.

 

Obiectivul campaniei de marketing afiliat Practic BT este de a colecta leaduri ce urmeaza a fi procesate in unitatile BT, iar structura de recompensare a afiliatilor are in vedere atat plata per lead, cat si un comision aditional de succes.

 

Leadurile colectate in landing page sunt procesate centralizat printr-un sistem CRM, astfel incat rata de conversie lead to loan este foarte buna.

In plus, pentru perioada 24 iunie – 31 august 2014, punem la bataie doua iPhone 5S:

  • unul pentru afiliatul ce va avea cele mai multe lead-uri concretizate in credite acordate; 
  • celalalt va fi acordat intr-o tragere la sorti la care vor participa toti afiliatii care au generat minim 15 leaduri.

  

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Banca Transilvania si a castiga bani online.