FashionDays.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Fashion

Perioada de comisionare

10 zile

Promoveaza destinatia no. 1 de fashion si vei castiga mai multe comisioane!

Fashion Days este destinatia no. 1 de fashion! Avem in portofoliu o selectie pe care o rezumam in aceste cifre: 500.000 de produse, de la peste 1.000 de branduri de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, home&deco. Cele mai noi colectii pentru femei, barbati si copii se lanseaza in fiecare sezon. In ceea ce priveste colectiile din sezoanele trecute, avem reduceri spectaculoase care ajung pana la 90%.

Iata doar o parte din brandurile de top pe care tu le poti promova: United Colors of Benetton, Esprit, Calvin Klein, Michael Kors, Armani, Stefanel, Mango, Nike, Converse, Desigual, Guess, Geox, Vero Moda.

5 motive pentru care sa alegi Fashion Days? Stim ca:
* avem peste 4 milioane de clienti in Romania, Bulgaria si Ungaria
* avem clienti care plaseaza comenzi chiar si de cateva ori / saptamana
* avem cele mai noi colectii de la branduri de top
* avem tot timpul oferte speciale pentru colectiile din sezoanele trecute

Avantajul tau? Inspira-te din blogul nostru si vei avea cele mai citite articole. Iti va placea cu siguranta sa ne promovezi produsele! Fie ca scrii despre brandurile cele mai vandute de pe Fashion Days sau doar afisezi bannerele noastre, ambele variante iti aduc un comision de 5%. Plata se face lunar, in acord cu regulamentul ProfitShare.ro. Perioada de recurenta a linkurilor de afiliere Fashion Days este de 10 zile calendaristice.

Promoveaza-ne cum stii tu mai bine iar noi te vom recompensa cu bonusuri de performanta si premii!

Fashion Days este o companie fondata in 2009 de catre antreprenori elvetieni. In 2011 am devenit parte a grupului Naspers, fapt care a generat o dezvoltare a business-ului. In prezent Fashion Days a intrat in portofoliul eMAG iar acest lucru va duce la consolidarea pozitiei de jucator cheie in industria de moda din regiune.