Muranos.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Ceasuri & Bijuterii

Perioada de comisionare

45 zile

Muranos.ro este magazinul online care ofera bijuterii unice din sticla de Murano, deosebite prin forma si culoare. Aceste bijuterii sunt realizate manual dupa tehnica maestrilor sticlari venetieni si innobilate cu metale pretioase care le ofera un colorit deosebit si care isi vor pastra intotdeauna stralucirea. Detinem IN STOC coliere, bratari, cercei, inele, pandantive, seturi de bijuterii precum si decoratiuni pentru casa sau birou gen vaze, platouri, ceasuri, rame foto, corpuri de iluminat.

 

Publicul nostru tinta sunt femeile, cu varsta cuprinsa intre 20 - 60 ani iar valoarea medie a cosului de cumparaturi este ~ 200 lei. Toate produsele expediate catre clienti beneficiaza gratuit de ambalare eleganta tip cadou, precum si de o felicitare cu mesaj personalizat pentru diverse aniversari sau momente speciale.

 

Oferim clientilor nostri transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei, reducere 5% la cumparaturi ce depasesc 500 lei, reducere 10% pentru comenzile de peste 1000 lei. Livrarile se efectueaza in 24 - 48 ore in toata tara cu ajutorul firmelor FanCurier si Bookurier. Clientii au posibilitatea sa plateasca numerar la livrare, plata cu cardul sau OP. 

 

Platile comisioanelor pe care le castigi se fac la timp si in siguranta.

 

Si pentru ca ne place sa rasplatim fidelitatea, periodic vom oferi bonusuri de performanta pentru cei mai buni afiliati si vouchere de reducere care pot fi folosite pentru promovarea produselor noastre sau pentru achizitia de produse in interes personal.

 

Acceptam promovarea pe Facebook, Google AdWords si E-Mail Marketing sau

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ne dorim parteneriate profitabile de tipul win-win si pentru a realiza acest lucru punem la dispozitie bannere creative si actualizate periodic care sa va ajute la promovarea magazinului Muranos si feed de produse. Va garantam comunicativitate maxima si deschidere la sugestii si idei de promotii, campanii, pagini speciale sau alte solicitari speciale.

 

Spor la conversii!