Book-land.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Carti, Muzica & Filme

Perioada de comisionare

45 zile

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor - in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere - facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala.

 

Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, ebooks, audiobooks, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică de la peste 200 furnizori.

Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor - cu 2 editii deja la activ – sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate.

 

Din 2014 avem noua misiune: de a le oferi gratuit tinerilor din intreaga tara instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale. Vrem sa-i ajutam sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul. 

Conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor din 23 orase care au avut ocazia de a intalni 400 personalitati marcante.

 

Ca extensie pragmatica a conferintelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship-uri, traineeship-uri, part time jobs si voluntariat, pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.