Extractdeplante.ro - Program de Afiliere

Categorie Advertiser:

Alimente și Produse Naturale

Perioada de comisionare

30 zile

Extractdeplante.ro este un magazin online cu suplimente nutritive si produse naturiste pentru slabit si imbunatatirea performantelor sexuale masculine care au la baza extractul de Mursalitsa - planta minute a Balcanilor.

 

Denumita stiintific Sideritis Scardica, este un adevarat dar al naturii pentru o minte sanatoasa in corp sanatos cu proprietati unice de vindecare recunoscute in intreaga lume, iar prin tehnologia folosita, am reusit sa pastram mai mult de 90% din micronutrientii sai benefici pentru a profita la maxim de puterea magica a acestui cadou unic.


ExtractdePlante.ro este un brand friendly si discret care se adapteaza rapid nevoilor clientilor.
Publicul nostru este cuprins atat din femei cat si barbati cu varste cuprinse intre 18-65 de ani, cu venituri medii spre mari si studii medii sau superioare, care locuiesc in mediul urban si sunt interesate de sanatate, nutritie si sport.


Suntem seriosi si prompti, lucram cu stocuri proprii cu inventarul facut la zi. Oferim in permanenta informatii profesionale la telefon, mail sau messenger, iar clientii nostri primesc gratuit prin e-mail si telefonic notificari despre starea comenzii si notele de transport.

Orice comanda plasata este preluata in cel mai scurt timp de consultantii nostri in vanzari. Livrarea coletelor se face prin curierat rapid, in 24 de ore in Bucuresti/Ilfov si 48 de ore oriunde in tara pentru produsele aflate in stoc cu plata in sistem ramburs.

Tarife livrare:
- Bucuresti/Ilfov – 15 Ron
- Tara – 20 RON
Clientii pot opta si pentru ridicarea comenzii de la sediul companei cu plata in numerar.


Alege sa fii partenerul noastru si te vom rasplati pe masura!