Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
 
Oferta Program de Afiliere Utok.ro
Utok.ro
Categorie Advertiser: IT&C
Comisioane oferite:
Comenzi: 5.00%
Perioada de comisionare: 30 zile
URL advertiser: http://www.utok.ro

Castiga alaturi de UTOK in competitia Profitshare Summer Fest.

***

Castiga bani online alaturi de Utok! Promoveaza produsele noastre si castigi garantat comisioane pentru fiecare vanzare pe care o aduci.

 

UTOK isi propune sa aduca in prezent tehnologiile viitorului. Si vrem ca acest viitor sa fie prietenos. Intr-o lume in care tehnologiile apar si evolueaza atat de rapid, in care inovatia impune felul in care traim, avem nevoie sa ne schimbam modul de gandire, sa nu ne simtim amenintati de progres. A sosit timpul ca tehnologia sa fie accesibila. Este momentul ca si cele mai avansate gadgeturi sa fie usor de inteles, de obtinut, de utilizat.

Promoveaza produsele UTOK si castiga comisioane pentru fiecare vanzare realizata de tine, prin intermediul programului de afiliere Profitshare.

 

Ai la dispozitie multiple posibilitati de promovare a produselor UTOK:

  • site-uri sau bloguri pe care le detii,
  • forumuri,
  • retele sociale,
  • campanii de tip pay-per-click, precum Google Adwords.

Nu mai astepta si creeaza acum un cont de afiliat Profitshare! Alege unul dintre instrumentele de promovare si castiga alaturi de UTOK!

 

Cu UTOK tehnologia este accesibila.

Categorii de produse disponibile in magazinul online Utok.ro
  • IT & Mobile