Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
 
Home » Programe de afiliere » TopCeas.ro
Oferta Program de Afiliere TopCeas.ro
Acest advertiser nu mai este activ
TopCeas.ro
Categorie Advertiser: Ceasuri & Bijuterii
Comisioane oferite:
Comenzi: 1.00% - 7.00%
Perioada de comisionare: 30 zile
URL advertiser: https://www.topceas.ro/

Devino partenerul magazinului Top Ceas si incepe sa castigi alaturi de noi!

 

Totul se intampla in cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare, unde iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre.

 

Cum si cat castigi promovand Top Ceas

  • comisioanele standard oferite: 7% la produsele standard si 1% la produsele premium;
  • tip conversie comisionata: vanzarea produselor din site-ul www.topceas.ro;
  • perioada de recurenta a cookie-urilor: 30 de zile.

 

Topceas.ro este una dintre cele mai mai mari si cunoscute magazine online de ceasuri. Colaboram doar cu vanzatori autorizati din Europa (Germania, Anglia) si vindem doar ceasuri originale. Compania noastra a fost infiintata acum 5 ani si prioritatetea noastra este de a furniza produse si servicii de calitate.

 

Pretul accesibil este dovedit de faptul ca suntem importatori directi, si distribuitor exclusiv ale majoritatea marcilor pe care le comercializam. Cu toate acestea, majoritatea produselor noastre sunt in depozitul nostru propriu, produse care prin firma de curierat Fan Courier putem expedia oriunde in tara, in termen de 24-48 ore.

 

Ceasurile noastre sunt cuprinse in pretul de aprox. 500 RON – 2.500 RON. Avem constant in stocul nostru propiu, mai mult de 500 de produse, valoarea acestora depasind suma de 100.000 euro. Cifra de afaceri lunara depaseste suma de 20.000 de euro, si este in constanta crestere. Oferta noastra se extinde si pe planul cutiilor de ceasuri/cutii de intoarcere, care sunt la fel de solicitate de catre pasionati si posesorii de ceasuri.

Oferim mai multe posibilitati de plata: plata ramburs (preferat), plata prin card bancar, transfer bancar (OP) si plata prin PayPal.

 

Inscrie-te ca afiliat Profitshare, apoi foloseste instrumentele de promovare din cont pentru a promova Top Ceas si a castiga bani online.

Categorii de produse disponibile in magazinul online TopCeas.ro
  • Fashion