Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
 
Home » Programe de afiliere » Demcom.ro
Oferta Program de Afiliere Demcom.ro
Acest advertiser nu mai este activ
Demcom.ro
Categorie Advertiser: Casa & Decoratiuni
Comisioane oferite:
Comenzi: 10.00%
Perioada de comisionare: 30 zile
URL advertiser: http://demcom.ro/

Iubim să trăim și în același timp să dăruim. Ne-am propus să creem o companie pornind de la acest gând, astfel DEMCOM Living & Giving, a fost clădit prin muncă, pasiune și dorința de a dărui clienților noștri frumosul. Produsele comercializate sunt atent selectate și importate de către noi din diferite părți ale lumii, lucru care ne ajută să oferim clienților o gamă variată de produse mereu în trend, la cele mai bune prețuri.

 

DEMCOM  Living & Giving te ajută să definești spațiul casei tale, prin obiecte de decor, corpuri de iluminat, flori, veselă, textile sau mic mobilier. De asemenea, vă stăm la dispoziție cu o gamă diversificată de cadouri care vor încălzi inimile celor dragi.

 

De ce să ne alegi pe noi?

 

Avem un raport corect calitate/preț

 

Ne consideram  „ Trendsetteri ”  în acest domeniu și mereu reînnoim stocurile pentru  a cuprinde o gamă cât mai variată.

 

Lucrăm cu stocuri proprii, actualizate în timp real.

Furnizori atent selectați.

Livrare directă din stoc în 24H.

 

Te invităm să fii alaturi de noi în povestea frumoasă a decorațiunilor și a cadourilor, împărtășind plăcerea de a dărui! Te invităm să devii partenerul nostru și să ne crestem împreună veniturile.

 

 

În cadrul rețelei de marketing afiliat Profitshare, DEMCOM  Living & Giving  recompensează fiecare vânzare facută prin intermediul tau.

 

 

Metode de promovare:

 

  • Pe website-ul/urile pe care il/le detii;
  • Pe forumuri;
  • Pe retele sociale (De ex: Google+, Facebook, Linkedin, Twitter);
  • În campanii platite (Pay Per Click).

 

Categorii de produse disponibile in magazinul online Demcom.ro
  • Pentru acasa
  • Casa, Decoratiuni si Gradina