Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
 
Home » Programe de afiliere » Airwheel.com.ro
Oferta Program de Afiliere Airwheel.com.ro
Acest advertiser nu mai este activ
Airwheel.com.ro
Categorie Advertiser: Hobby & Timp liber
Comisioane oferite:
Comenzi: 3.48%
Perioada de comisionare: 30 zile
URL advertiser: http://airwheel.com.ro
Ultimele articole de pe blog

In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision. Chiar daca gama de produse este limitata, comisonul este atragator (3.48% din valoarea vanzarii) iar produsele sunt unele pe care oricine si le-ar dori, ultimele gadget-uri high-tech dar si o solutie pentru deplasarea cotidiana.

 

Airwheel este marca inregistrata sub care se comercializeaza in Romania o gama de vehicule controlate giroscopic, cu o roata sau doua roti (paralele apropiate sau la distanta cu o platforma intre ele). Cu acestea ajungeti rapid la destinatie (viteza 12-15km/h, 12-40 km autonomie la o incarcare). Airwheel sunt eco (au acumulatori Made in Japan, Li-Ion) si permit deplasarea fara efortul de a pedala. Puteti sa il luati si in metrou utilizand rucsacul. Inlocuieste cu succes, bicicleta, scuterul iar senzatia in deplasare este unica.

 

Airwheel este un mijloc de deplasare ecologic, electric, un vehicul ce incorporeaza ultimele tehnologii de echilibru giroscopic la deplasarea inainte-inapoi si reprezinta solutia privind deplasarea in oras pe care o oferim clientilor nostri. Fara birocratie, fara taxe suplimentare, costuri minime: il cumperi si te deplasezi! Solutiile de deplasare sunt variate si cuprind modele precum X3 (monociclu cu control giroscopic cu o singura roata) sau Q1/Q5 (monociclu cu control giroscopic cu 2 roti paralele – permit o deplasare facila deoarece echilibrul stanga-dreapta este imbunatatit datorita suprafetei de contact cu solul marita) sau S3 care este un vehicul recreational deosebit atat ca si design cat si in utilizarea extraordinar de usoara, chiar si de persoane mai in varsta.Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare, dar si o oferta unica in acest moment in Romania, cu preturi competitive.
 

Ai multiple posibilitati de a promova produsele Airwheel pentru a castiga bani:

  • intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
  • in forumuri;
  • in retelele sociale;
  • in campanii platite (Pay Per Click).

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

  • link-uri de afiliere;
  • widget-uri de produse;
  • pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
  • slider de produse.
Categorii de produse disponibile in magazinul online Airwheel.com.ro
  • Auto, Moto si Scutere